Szekeres Viktor

Megjött a Pixar-verő animáció?

A Rango első előzetesei nagyszerűen sikerültek, így minden esélyünk megvan arra, hogy jövő tavasszal ismét egy jó animációs filmet lássunk a mozikban. Talán még 3D-szemüveg sem fog kelleni.

Pár napja már láthattuk a Rango teljesen beteg (vagy semmitmondó) elő-előzetesét, most viszont végre az első olyan trailer is befutott, melyből nagyjából sejthetjük, hogy mi is lesz Gore Verbinski új animációs filmjének a lényege. Vagy nem. De ettől még ugyanúgy várjuk a Paramunt Pictures Amerikában március 18-án mozikba kerülő alkotását, mely jelen állás szerint nem lesz 3D-s.


A Rango története természetesen Rangóról fog szólni, egy önmagát kereső kaméleonról. Rango szinkronhangja Johnny Depp lesz, bár belőle minden bizonnyal nem sokat fogunk idehaza hallani, arról viszont értesülhetünk majd a kampány során többször is, hogy a készítők 85 különböző karaktert dolgoztak ki aprólékosan, ami elég magas számnak számít.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ray78 #7
  Nálam az előzetes egy mosolyt se csalt ki.Unalmas lesz ,fárasztó poénok 90 percben kb mint a Shrek 3-4.
 • Pesta76 #6
  Az előzetest nézve egy jó nevetés elé nézünk.
 • bippo #5
  Hehe, ez rohadt jó lesz.
  (Amúgy a Pixar filmeknek nem csak a grafikai csúcsminőség az ismérve, minden részletében, összetevőjében a maxot hozzák.)
  Ez más stílus, felesleges hasonlítgatni. (pl. Beowulfot sem hasonlítgattuk Pixarhoz sosem.)
 • hitman08 #4
  Nem hinném, hogy a "Pixar-verő" megfelelő kifejezés lenne, maradjunk annyiban, hogy méltó vetélytársnak tűnik a film. A technika folyamatosan fejlődik, megjelenítés terén félévente érkeznek újdonságok, hol egyik néz ki jobban, hol másik. Nekem az etalon mostanság az Up című zseniális darab, hibátlan képi világ, no és akkor a többiről nem is beszélek.
 • ADAMEX9 #3
  Cíííj.... ez állati jó lesz!
  CGI paradicsom
 • endrev #2
  Hát ez tényleg Pixar-verő! Nagyon jó! :D

  Az az állatka a végén szerintem egy kisegér vagy patkány(kölök).
 • Narotos #1
  Az biztos, hogy szebb, mint a Pixar filmek, legalábbis az előzetes alapján. A végén az az állatka - akármi is legyen - igen közel van a fotorealisztikushoz.
  Viszont az elég érdekes lesz, mikor már teljesen fotorealisztikus animációs filmeket fognak készíteni. Ha egyáltalán akarnak olyat.