Szekeres Viktor

Letiltották az Alkonyat 3 nézőire frászt hozó új film előzetesét

Az Alkonyat: Napfogyatkozás nézői csak az Edward - Bella - Jacob szerelmi háromszög viszontagságaira voltak felkészülve, a film előtt adott Paranormal Activity 2 előzetesére nem. Záporoztak is a panaszok.

Az Alkonyat: Napfogyatkozás premierjével egy időben, a film kópiái előtt került sor az Újabb parajelenségek (Paranormal Activity 2) című horrorfilm első előzetesének bemutatójára is. Azonban úgy tűnik, hogy a Paramount nem jó célközönséget választott ki termékének reklámozására, ugyanis hiába szól vámpírokról az Alkonyat, nézői közel sem kötélidegzetű horrorfanatikusok.


A hírek szerint a Cinemark mozihálózat texas-i képviselő a kedd éjféli vetítéseket követően felvették a kapcsolatot a Paramount illetékeseivel, s közölték velük, hogy több panaszt is kaptak a Paranormal Activity 2 előzetesével kapcsolatban, mely a panasztevők szerint "túl félelmetes" volt. Ennek hatására a Cinemark ki is vette hálózatának Alkonyat: Napfogyatkozást vetítő filmszínházaiból a horror trailerjét

Persze lehet, hogy mindez a Paramount okos marketing-stratégiájának gyümölcse, hiszen már az első rész előzeteseiben is a nézők rémült reakcióit mutogatták. Márpedig a tinilányok ijesztgetésénél, s az arról szóló híreknél jobb reklám nem is kell a Paranormal Activity folytatásának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wolfman017 #15
    http://www.imdb.com/title/tt1325004/ratings
    Érdemes megnézni, hogy melyik csoport értékelte magasabb-, és melyik alacsonyabb pontszámmal a filmet :)
  • geronemo #14
    Azt megmondja nekem valaki, hogy ebben a trailerben hol is kell megijedni??? Látszik, hogy kik mennek el Alkonyatra:S
  • morden #13
    Vicces , mert élő beszámolók szerint ugyan annyi pasi van a filmen mint lány, szóval nem minden a prekoncepció, bár izé nem egy vámpíros és farkasemberes filmre ültek be akkor meg minek parázni a szellemektől :D
  • bmw #12
    Semmi extra benne....
  • LacfY #11
    Nekem tetszet az első része, szerintem elég parás volt. Itt nem a vérengzésről meg a tettlegességről volt szó, nem is kell ezt várni a második résztől sem. Manapság már többe nézem ezt a fajta horrorrt, mint sok futószalagon gyártott véres, kaszabolós marhaságokat.
  • bippo #10
    Én inkább azért tettem volna panaszt, hogy nem elég félelmetes.

    Amúgy lehet, hogy a tinilányoknak az volt a bajuk, hogy nem volt benne meztelen fiúcska felsőtest.

    Vaze beül egy vámpírfilmre, és zavarja, ha ijesztegetik. Eldobom az agyam.
    (nem kell sok év, lesz még olyan film, hogy a sármos szívtipró Frankenstein szerelmes lesz.
    Vagy Mr. Hyde után omlanak a nők, de kiderül, hogy ő nappal csak egy tutyimutyi Dr. Jekyll.)
  • AZTA #9
    Én meg már azt hittem hogy a bellát egyszerre 2en "használták" és azt kezdték el fújolni a kis tinilányok akik nincsenek még hozzászokva az ilyenhez :D:D
  • NiGhTM4R3 #8
    Egyértelmű volt a folytatás, hisz a nagyon okos marketingnek (mint ahogy most is) köszönhetően meg volt a kellő hype a film körül, az extra alacsony költségvetés rátett egy lapáttal a sikerre.
    Szerintem csak egy újabb bőr lehúzása lesz, a borzalmas 1. rész 'felturbózása': kutyával, gyerekekkel (a hatás fokozása érdekében)

    Mert lényegében sok pluszt már nem tudnak hozzátenni; marad az ajtócsapkodás, a sikoltozás, a hirtelen felbukkanó alakok. Nekem ez már az 1. részben is baromi unalmas volt.
  • nessboth #7
    Ez tényleg reklám, másrészt tényleg az ilyen kis tini puncikák panaszkodhattak.
  • FoodLFG #6