Szekeres Viktor

Már nézhető a bombasikerű új Batman-rövidfilm

Alig pár napja került fel a netre és máris több százezren nézték meg az új Denevéremberes rajongói filmet, a Batman: City of Scars-t. Az ingyenes, 30 perces alkotás története Jokerre koncentrál, aki megszökik Arkhamből.

Batman: City of Scars címmel jelentkezett új Batmanes rajongó filmmel a Sun Production. A 30 perces alkotást 21 forgatási nap alatt készült el, aminek kivitelezéséhez nagyjából hat hónapra volt szüksége a készítőknek. A költségvetés 27 ezer dollár volt (mostani árfolyamon nagyjából 6 millió forint). A film ingyenesen július 18-ig lesz megtekinthető a neten.


A Batman: City of Scars írója és rendezője Aaron Schoenke volt, aki már korábban is készített Batman-rövidfilmeket Dark Justice, Patient J és Batman Legends címmel, s ezek ugyancsak megtalálhatók a videómegosztó oldalakon. A City of Scars története szerint Joker meglép az arkhami elmegyógyintézetből, s meggyilkolja egy kisfiú szüleit. Az események hatására Batmanben (illetve Bruce Wayne-ben) ismét feltör a fájdalom, melyet ő érzett szülei halálakor, s kisvártatva már csak a "bosszú" élteti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GG #9
    Ami tetszik ebben, hogy vannak seb helyei a batmannek. Végig gondolta már valaki hányszor meg lőtték, megvágták és megégették a mukit? Mondjuk lehet, ha nekem is annyi pénzem lenne akkor plasztikai sebész lazán eltűntetné a hegeket de momentán ez tetszett benne.
  • grebber #8
    Ehhez nem tudjátok készül magyar felirat??
    A Gollem (vagy hogy kell írni) filmhez is volt!
  • bmw #7
    Gyenge....
  • Pesta76 #6
    Szerintem igen is jól sikerült, én megnéztem eddig az összes Batmant amit készített és nekem a Batman Dead And jött be a legjobban.
  • CooperD #5
    Nem rossz, de a Joker egy kicsit béna. Meg van benne pár nyúlás régebbi Batman filmekből, meg valahol az Arkham Asylum játékból is.
  • scagnetti #4
    Te egyáltalán végignézted? Mert akkor nem írnál ilyen hülyeséget!
    De szerintem még a cikket sem olvastad el. 27000 dollárból készült!!! Te mit tudnál kihozni ennyi pénzből? Még Kis Vuk-ot sem.
    Szerintem nagyon jó kis Batmúvi. Senki ne várjon Sötét Lovag alázást, de egy rajongói filmnek nem is ez a célja.
    Elismerésem a készítőknek.
  • FoodLFG #3
    Olyan mintha Uwe Boll rendezte volna. :D
  • bippo #2
    Na, majd talán ráveszem magam, hogy megnézzem. Az elején, amikor közelről mutatják, ahogy trappol a vízben, és csobban a víz, nagyon amatőr, elment a kedvem. De azért átpörgettem, lehet, hogy a sztori jó.
  • Rotcsa #1
    Ezen a jokeren nekem jobban átjött az, hogy egy gonosz figura, mint a Ledgeresen.
    Abban az őrült Jokernek volt szerintem inkább hagsúlya.