Szekeres Viktor

Megvan, miről fog szólni az Indiana Jones 5?

Indiana Jones az ötödik eljövetelét a Bermuda-háromszög titkának kutatásával fogja tölteni - legalábbis erről szólnak az első, jólértesült információk, melyek a szkripttel kapcsolatban szivárogtak ki.

A Stuff információi szerint az ötödik Indiana Jones-film érzelmes és izgalmas lesz, s a készítők vissza fognak nyúlni a sorozat gyökereihez, köszönhetően a borzasztó fogadtatású, ámde nagyon sikeres negyedik epizódnak. A lap szerint Harrison Ford rábólintott ötödjére is a szerepajánlatra, így még van pár évünk az első ifjú Indiana Jones-film megjelenéséig.

Persze mindez még nem jelent semmit, hiszen a jövő ébre tervezett forgatás csak akkor kezdődhet el, ha a projekt hivatalosan is zöld lámpát kap. Mindenesetre a Stuff szerint a történet a Bermuda-háromszögre fog koncentrálni, s a George Lucas és Steven Spielberg által készített szkript nemsokára elnyerheti végleges formáját. Jelen állás szerint a film inkább mechanikus effekteket fog használni, mellőzni fogja az animációkat, és Shia LaBeouf is visszatér, hogy ismét Indy fiának, Mutt Williams-nek a bőrébe bújjon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #14
    mert, ha igazak, akkor azt mondja frank marshall, hogy igazak?:)
  • keridenes #13
    Ezek a hírek meg lettek cáfolva. Frank Marshall, a producer mondta, hogy teljesen hamisak.

    Csak én gondolom, hogy valami bibliai tárgyat fog keresni? Mint eddig minden páratlanadik számú részben.
    Amúgy is, Bermuda-háromszögnél mit keresne?
  • Axlkenobi #12
    A kora nem fog gondot okozni, nagyszerű formában van. A negyedik részben is elképesztően jól nyomta az akciójeleneteket. Ráadásul, ha bele gondolok, akkor Sean Connery 72 éves volt A Szövetség forgatásánál és abszolút megoldotta a kalandhős, Allan Quatermain szerepét.
  • Kferro #11
    :)

    Amúgy pont ma olvastam Fordról, hogy buddhista. Nem is tudtam.
  • bippo #10
    4-esben tök jól megoldotta, megoldották (a kora ellenére). Szerintem ezt az 5-öst még elugrándozza. Persze nem úgy mozog már, mint 30évesen, de ezt nem is várja el tőle senki.
    #9: +1
  • Csakezmaradt #9
    Idén lesz 68 éves. Isten éltesse!
  • Csakezmaradt #8
    Harrison Ford nem öreg már ehhez egy kicsit? (Nem Indiana Jones korára értem, hanem arra, hogy öreg már egy ilyen filmhez. Futni, ugrálni, mittudomén.)
    Amúgy nincs vele semmi bajom, egyik kedvenc színészem. :D
  • Merces #7
    ..........de ilyen cikket hogy MIRŐL fog szólni na miről baszdmeg mezítelen csigák utazásairól a kertben...........hmmm éerdekes téma...XD
  • sandor8206 #6
    szeretem az összes indi filmet, bár tényleg a 4. a "legrosszabb" de még így is lazán veri az összes többi más kalandfilmet, főleg a mostaniakat, várom az 5. részt és persze a 6. is :-)
  • CooperD #5
    Nem tudom azt a hülyegyereket minek kell megint belerakni. Még az a név is, hogy "Mutt Williams"...
    Amúgy vevő vagyok rá, mert szeretem az Indy-filmeket, még ha az utolsó tényleg nem is lett az igazi.