Szekeres Viktor

Az első képek a Transformers 3 díszletéből

Megan Fox már nagyon készül a Transformers 3 forgatására, s ezt pár kép is bizonyítja. Igaz a fotóáradat valószínűleg csak akkor fog ránk ömleni, ha a komoly munkálatok is elkezdődnek.

Bár a Transformers harmadik részének tényleges forgatási munkálatai még nem kezdődtek el, az előzetes tesztek már tartanak egy ideje. Az egyik ilyenen, melyen később forgatandó, sztoriborddal rendelkező jeleneteket próbálnak vizualizálni, az a Megan Fox is jelent volt, aki Mikaela Banes-t alakítja a filmben. Miképp az az egyik képen is látható, Fox mellett a film egyik legfontosabb robotja feltűnt a helyszínen személygépjármű formájában.

Klikk ide! Klikk ide!

A Michael Bay által rendezendő film 2011. július elsején kerül bemutatásra, forgatókönyvét Ehren Kruger fogja írni, s az első két részben szereplő Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Kevin Dunn, Julie White mellé Frances McDormand, valamint John Malkovich is csatlakozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • trymeee #26
    hát sajnálattal kell közölnöm hogy eza hír nem igaz többé a paramount kijelentette hogy nem megan fox-ot fogják választani a filmre ez micheal bay döntése aki felbőszült mert megan hitlerhez hasonlította .A forgatókönyv át lessz írva Sam Witwicky(Shia LaBeouf)újj szerelmet kap.
  • Stefling #25
    Én már nagyon várom, imádom a filmet :D
    (Mellesleg csak én látom rosszul, vagy Fox alsó lábszára tényleg hófehér?)
  • smaszi #24
    Az első filmben (és maga a film is) még csak-csak elment, de a másodikban (és itt is vonatkozik a filmre is) már érezhető volt, h. ez már csak a megjelenésre megy, minek ide színészi alakítás, meg értelmes sztori, efektparádé kell, oszt arra majd tódul a nép...
    Gyere winnie, oktass ki, de én ezt akkor is így fogom érezni...és szerintem mások is...
  • richard45 #23
    hűha
  • nessboth #22
    Második képen úgy néz ki, mint Konta Barbara
  • AZTA #21
    a Nicole Kidmanre is azt mondják hogy "vonzó" pedig hát akkora csuda mint ház, filmben is
  • marcee #20
    A filmben elég vonzó (hogy szalonképesen fejezzem ki) ez a csajszi, az egy dolog, hogy "élőképen" nem feltétlenül, de az már furcsa, hogy konkrétan meg sem ismerném!
  • Manki #19
    ha ti ilyen jók vagytok... akkor nem is értem miért is nem ti szerepeltek a cikkben :) igaz...a képek alapján eléggé ratyi most.. de melyik filmsztár nem az?:) sztem ez a pont az i-n

    egyébként sztem mind a 2 rész jóra sikeredett..
    aki meg blúréj HD 40 giga felbontásba nézi xD... annak meg így kell :) remélem észrevette h a pólóját mikor ette le vki és látszik egy zsírcsepp
  • Zaraki Kenpachi #18
    A mije? :D
    Volt egyáltalán neki olyanja? :D

    Ahogyan halottam a TF 2 forgatásán igen csak fen hordta az orrát. Elég sok embernek nem tetszett köztük a rendezőnek és még a producereknek.

  • pixx #17
    És még a színészi "képességei" is jobbak lesznek valószínűleg :)

    De senki nincs elájulva a csajtól...