Szekeres Viktor

2012-ben jöhet a District 9 2

Egyrészt biztosnak látszik a District 9 folytatása, másrészt, ha a rendező keresztül tudja vinni akaratát a producereken, akkor a második rész előzményfilm lesz. De ez egyelőre még nem vehető biztosra.

Sharlto Copley, a District 9 főszereplője egy, a Szupercsapattal kapcsolatos sajtótájékoztatón elmondta, hogy mindenképp lesz folytatása a tavalyi sikerscifinek, köszönhetően annak, hogy mind ő, mind Neil Blomkamp rendező, elkötelezte magát a projekt mellett. Sőt, amellett is elkötelezték magukat, hogy a feldolgozás második része nem tipikus folytatás lesz, sőt, az is lehet, hogy előzményfilmet készítenek.


"Neil is akarja és én is akarom, pont. De Neil jelenleg egy másik filmet forgat, s ezt követően gondolom mindenki tartani fogja magát a jelenlegi tervekhez, és 2012-ig leforgatjuk a folytatást. A történet oly sok irányba haladhat, hiszen egy egész univerzum áll előttünk. Biztos, hogy sok író hajtogatja ezt, de előttünk valóban ott áll az egész univerzum. A lényeg, hogy nem leszünk tipikusak, nem arról fog szólni a második rész, hogy száz idegen harcol az emberek ellen. " - összegezte a színész.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Cefet #9
  Nekem tetszett, valóban nem egy szokványos darab.
  Várom a folytatást. Az előzményt még inkább...
 • Stonee #8
  előzményfilmben bemutathatnák ezeket a lényeket pl a saját bolygólyukon , meg azt h h került ide a hajójuk... a 2. részben meg visszajöhetnének nagy létszámban bosszút állni a gonosz embereken!
 • nessboth #7
  Igazából, ha valami újat akarnak, akkor rakják be a kínai népköztársaság kellős közepébe az ufókat, kíváncsi vagyok, hogy ők hogy állnának az idegenekhez.
  Mindenesetre drámaibb meg hatásosabb film volt, mint az AVATAR...
 • bmw #6
  Hat nekem baromira nem jott be, egy osszevisszasag az egesz...
 • motyodlee #5
 • WoodrowWilson #4
  Fockin' prawns again!
 • Gauge #3
  Én szerintem meg pont az a jó a filmben, hogy se előzménye, se további része...remélhetőleg. Pont az újdonság adta a varázsát.
 • Narxis #2
  Általában nem szoktam örülni az előzmény filmeknek, de itt nagyon sok dolgot tisztázhatnak vele, szóval várom. :)
 • Kerub #1
  Akkor Neill Blomkamp már biztos nem csinál Halo filmet