Szekeres Viktor

Itt a Sikoly 4 plakátja

Még majdnem egy év van a Sikoly 4 (Scre4m) premierjéig, de a gyártó stúdió semmit sem akar a véletlenre bízni, s megérkezett a Wes Craven által rendezendő film első hivatalos plakátja. (Eddig csak logós, fényképezett formában volt látható.)

Kevin Williamson ismét felkapott lett. A meglepően nagy sikerű Sikoly-trilógia írója horrorjai után a Dawson és a haverok című tinisorozat készítőjeként tűnt fel, ám utána hosszú ideig csak a langyos vízben mozgolódott. 2009-ben azonban ismét "menővé vált", hiszen ő készíti az évad egyik legnagyobb sikerű újoncsorozatát, a Vámpír naplókat (The Vampire Diaries). S, ha már ismét eladható névvé vált, úgy gondolta, hogy ideje újramelegíteni a Sikoly szériát is.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Sikoly 4-be vissza fog térni Neve Campbell, David Arquette és Courteney Cox is, azonban a történet részleteit továbbra is jótékony homály fedi. Mindössze annyi biztos, hogy a negyedik epizód egy új trilógiát indítana útjára melyből már az 5. résznek is megvan szinopszisszerűen a története. A forgatás nyár elején kezdődik, de addig is megérkezett az első teaser plakát, amely a 2011-es premiert hirdeti.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Mat666 #4
  Hát a maga idejében még remeknek tartottam de mai szemmel nézve már kissé röhejes és gagyi bár azért megnézem a 4részt hát ha jó lesz egy esélyt azért kap.
 • zsellerm #3
  Scream4ever!
 • winnie #2
  a texasi nem annyira slaser, bér a remake talán az. a véleményhez meg nem kell odaírni, hogy vélemény, hiszen mi más lenne.

  nekem az egyik legnagyobb kedvencem a scream, mert tele van horroros kikacsintásokkal, a klisék kifgurázásával, non stop vigyorgás az egész. és végre olyanok a szereplők, akik tudják, hogy létezik a horror műfaja.

  régen mindig is olyan zombifilmre vártam, ahol az emberek nem csodálkoznak, hanem tudják, hogy "azok ott zombik", vagy olyan godzilla filmre, ahol az emberek olyan korban élnek, ahol léteztek korábban godzilla filmek és tudják, hogy mi az a nagy lény a jelenben:)
 • richard45 #1
  Nem tudom,valahogy az egész Sikoly széria sohase volt bejövős, szerintem unalmas, bugyuta filmek(szígorúan magánvélemény!!). Slasher horrorok közül egyedül a Halloween ami tetszett, meg még talán a Texasi Láncfűrészes, és ennyi.