Szekeres Viktor

Az AXN sorozatai még mindig ingyen nézhetőek a neten

Scifisorozatok és krimik, sőt egy valóságshow legfrissebb epizódjai is megnézhetőek ingyen az AXN honlapján, így végre nem kell holmi kábeltévés csomagokkal vesződni, elég egy netelérés a tartalom fogyasztásához.

Miközben a TV2 és az RTL Klub csak lépéseket tett annak irányába, hogy amerikai sorozatokat pakoljon fel a netre ingyenes megtekintés céljából, az AXN az AXN Player segítségével egy ideje már űzi a műfajt. Áprilisban is jó pár szériát meg lehet nézni ingyen - igaz, az újak közül nem az amerikai gyártásúak fogják vinni a pálmát.


Az AXN Player weboldalán friss premierként látható a Ki vagy, doki első epizódja, de az angol scifi tovább részei mellett meg lehet nézni a Balfék körzet, az Őslények kalandorai, a Sanctuary - Génrejtek, a Duval és Moretti, a The Amazing Race: Ázsia és a True Blood - Inni és élni hagyni legújabb epizódjait is. A legtöbb sorozat esetében a tévés premiert követő első naptól él a jog hét napon keresztül, kivétel a spanyol Balfék körzet, ahol 10 napig, illetve a Sanctuary - Génrejtek, ahol egy teljes hónapig elérhetőek az epizódok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!