Szekeres Viktor

2012-ben jöhet az új Godzilla-mozifilm

Két év múlva Godzillával köszöntheti a nyarat a Warner, hiszen hosszas tárgyalások után az amerikai stúdió megegyezett a Tohóval, miszerint újabb amerikai verzió készülhet a hatalmas lény "kalandjaiból".

A Legendary Pictures és Warner Bros sikeresen megegyezett a japán Toho stúdióval, így végre elkészülhet az új amerikai Godzilla-mozi. Az amerikai és a japán fél már évek óta tárgyalt egymással Godzilla ismételt megjelenéséről, s az egyezség valószínűleg a 3D-boomnak is köszönhető, ugyanis arra mérget lehet venni, hogy az új Godzilla is térhatású lesz, akárcsak a Legendary és a Warner aktuális közös filmje, a Titánok harca.

Legutóbb 1998 májusában bukkant fel amerikai gyártású Godzilla a mozikban. Akkor Roland Emmerich rendezte a szörnyfilmet, mely csalódást okozott a jegypénztáraknál, hiszen Amerikában csak 136 millió dollárt hozott. (A világ többi részén 242 milliót, ami már nem olyan rossz.) Elsősorban azonban nem is a bevételeknek, hanem a közönség negatív reakciójának volt köszönhető az, hogy nem készült második rész.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • nessboth #7
  Remélem ebben a részben azért el is találják már fegyverrel...
 • Narxis #6
  Én gyerekként láttam moziban, akkor tetszett, de nem rég leadták tv-ben is és újra megnéztem, felnőtt fejjel már nem volt akkora meglepetés de még így is tetszett, jöhetne a 2. rész.
 • Jrex #5
  Nyugi abból is fog:)
  én őrülök neki,kedvenc filmeim közé tartozik.Egyébként pont aminap beszélgettünk haverral h jöhetne 1 folytatás neki(bár ugye rajzfilmben folytatták),de csak hasonlót tudok elképzelni mint az első rész,h vagy őt üldözik megint,vagy esetleg lesz 1 másik hatalmas lény és segít elkapni :D
 • bitbandita #4
  Inkább a Cloverfieldből jöhetne még egy...
 • IMYke2.0.0.0 #3
  Sajnos, Jurassic parkká silányítják majd az egészet... körülbelül olyan folytatást tudok elképzelni :(
 • Darth Sith #2
  Én kifejezetten szerettem. Kétlem, h túl sok újat kitudnának belőle hozni, vagy jobbat csinálni.. tuti kapunk valami CG orgitá azt kész.
 • Wittgen #1
  Bár a Cloverfield sokkal jobb volt :) nekem az amcsi Godzilla film is tetszett.