Szekeres Viktor

Elhagyná a sorozatot a Flash Forward főszereplője

Másik sorozathoz, illetve pilothoz kötelezte el magát a Flash Forward című sorozat egyik főszereplőjét alakító Zachary Knighton. A színész új sorozatában együtt komédiázhat Elisha Cuthberttel.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Flash Forward - A jövő emlékei című scifisorozatban Dr. Bryce-t alakító Zachary Knighton leszerződött az ABC csatorna Happy Endings című szitkomjának pilotjához. A komédiában főszereplőtársa az az Elisha Cuthbert lesz, akit a 24-ből ismerhettünk meg Jack Bauer lányaként.

Újságírói értesülések szerint azonban Knighton szerződése két okból sem tekinthető baljós előjelnek a sorozat létével kapcsolatban. Egyrészt a színész karaktere, Bryce, mint az kiderült, halálos beteg. Másrészt pedig bár a pilotban szerepelni fog Knighton, de ha az ABC úgy is dönt, hogy ősszel sorozatot készít a Happy Endings-ből, csakis akkor csatlakozhat a színész a szereplőgárdához, ha a Flash Forward nem folytatódna. A sorozat folytatása esetén Knightont szerződése köti a scifihez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mayday #2
    A Flash Forward "főszereplője"...
  • dzsagon #1
    Mehet, nem sok vizet zavart eddig sem.