MTI

Bill Gates is belépett a twitterezők "klubjába"

Bill Gates, a Microsoft társalapítója "Halló, Világ" köszöntéssel küldte el első Twitter-üzenetét, majd további három, Haiti támogatására ösztönző bejegyzését a közösségi mikroblogon.

A közelmúltban nyugalomba vonult Microsoft-legenda a nap végére negyven twitterező követőtáborához csatlakozott, köztük Rania Al-Abdullah jordán királyné, valamint Barack Obama, Ashton Kutcher és az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) mikroblogjához. "Szeretném üdvözölni @billgates-t a twitterversumban" - csiripelte a filmsztár Kutcher, akinek ez idő szerint már több mint négymillió követője van a Twitteren.

Gates első twitteres napján 61 ezer követőre tett szert, amint a mikroblogolók között elterjedt, hogy milyen hírességgel gyarapodott a "klub". Az okostelefonokon is online bepötyöghető maximum 140 karakteres üzenetek számára létrehozott Twitter közösségi oldal felhasználóinak száma 2009 végére elérte a 40 milliót. A Google és a Microsoft az utóbbi időben keresőrendszerébe is elkezdte beilleszteni a twittereket, lehetővé téve a "valósidős" keresést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kerub #2
    "csiripelte a filmsztár Kutcher, akinek ez idő szerint már több mint négymillió követője van a Twitteren."

    Atya ég
    Emlékszem amikor pár hónapja nagy csinnadrattával átlépte az 1milliót, és máris 4 milliónál tart??? Hogy a fenébe? Szexképeket rak fel Demi Moreról or what?
  • dzsagon #1
    Én viszont még nem.