Szekeres Viktor

Annyi Jeff Dunham sorozatának


A Comedy Central, miután sikerült nekik több standup komikus saját sorozatát befuttatni, az egyik legtutibb sikerre hajtott rá, mikor is berendelte a The Jeff Dunham Show-t. Ebben a hasbeszélő-humorista saját maga által összekötött különböző jelenetekben próbálja mosolyra ingerelni a nagyérdeműt.

The Jeff Dunham Show
Modern Warfare
www.comedycentral.com
Joke of the DayStand-Up ComedyFree Online Games

Nem volt meglepetés, hogy 2008-as karácsonyi különműsorával minden idők legnagyobb Comedy Central-nézettségét produkáló Dunham szériája rengeteg embert érdekelt, de az első részre benevező több mint 5 millió néző jó része hanyatt-homlok menekült a tovább epizódoktól. Ennek köszönhetően pedig a nézettségi adatok előbb 2,5, majd 1,5 millióra csökkentek, ami úgy tűnik, hogy a csatorna esetében azt a pontot jelenti, ahonnan nincs visszatérés, így a vezetők kimondták a halálos ítéletet a The Jeff Dunham Show fölött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #6
    Még megérem azt, hogy egyetértek winnie-vel. De tényleg igaza van.
  • Timber #5
    teljesen egyetertek... nekem az egesz olyan volt mint egy elrontott Sesame Street... Itt akarmilyen jo poenokat is osszehozhatott volna de a koncepcio totalisan rossz volt...
  • Kelta #4
    Teljesen igazad van...ez marhaság volt tőle.
    Maradjon csak az élő egész estés előadásnál..és megint a fél világ fog röhögni rajta rendesen.. hiszen képes legendát csinálni: Silent!killyou!..ez már megmarad:)
  • winnie #3
    "Nah most ugyan ezt kellett produkálnia, de pár hét alatt. "

    pár hét? hatszor 20 percet kellett írnia a többi íróval több mint fél év alatt. másnak sikerült. (ld, idén demetri martin sorozata jó volt, és siker is). neki nagyon nem, de már leírtam a múltkor, hogy a koncepció baromság volt. mi értelme a hasbeszélős trükknek, ha csak a bábu látszik a képen? vagy, ha nem élőben, közönség előtt, hanem felvételen van jelen a bábu? felveszik a tátogását és stúdióban bárki rábeszél... mondom, a koncepció is nagyon buta.
  • marcee #2
    Csak az elsőt láttam, azt is csak félig bírtam, pedig a korábbi előadásai nagyon bejöttek. Kár.
  • Sound #1
    Asszem az első két részt néztem meg. A gond szerintem az, hogy Jeff arra volt berendezkedve, hogy X idő alatt (tudomisén, hónapok, évek?) összerakott egy műsort ami ütött. Nah most ugyan ezt kellett produkálnia, de pár hét alatt. Sajna jó poénok nélkül a kis figurái sok mindent nem érnek.