Ötvös Tibor

Így nézett volna ki a Mortal Kombat 9

Pár koncepciós terv látott napvilágot, mely a Mortal Kombat vs. DC Universe mellékág után készült volna el, ha a Midway nem ment volna csődbe.

Vincent Proce, a cég egykori alkalmazottja kommenteket is fűzött a tervekhez. Az első képen Kano látszik, akit egy félig japán félig tökös amerikai katona lett volna az új változatban. Sonya egy texas ranger lánya lett volna, akinek legerősebb fegyvere a bal kezén látható szöges acélkesztyű és speciális kiképzése. Raiden itt vérbeli istennek tűnik, akinek lába egyszer sem éri a talajt. Scorpion lett a legbrutálisabb, igazi zombi nindzsa, akinek a sárga szín a ruháján annak a démonnak a vére, aki feltámasztotta őt.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Proce hozzátette, hogy ha esetleg mégis érkezik hozzá felkérés az új fejlesztőktől, akkor szívesen elkészíti a többi karakter új változatát is. Mert természetesen a Mortal Kombat 9 készül, de nem Proce tervei alapján. A Midway megszűnése után ugyanis végül sikerült eladni a jogokat, Ed Boon pedig egy igazi 18 éven felülieknek besorolású részt ígér a vérmentes MK vs. DCU után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HJPOWER #13
    Jajj kérlek ne használd az "ÜT" szót, mert az brutális és bántja az érzékeny lelkemet, meg hát ugye egy verekedős játékról beszélünk, hogy jöhet ilyen szóba?! ;)
    Félre a tréfával.
    Aki még emlékszik a régi Mortal-okra és szerette őket, tudja jól, hogy milyen hangulata volt. (Főleg régi arcade gépeken!!!) Hozzá tartozott a vér, a karakterek nem azt a rajzolt street fighteres stílust képviselték, hanam valamilyen szinten a "realitást". Mortal 3 ultimate után nálam véget ért a sorozat. MK Vs DC nem rossz, de nem tudja azt, mint ami réges-rég még hónapokra lekötött. (számtech órán nyomtuk a MK1-et, meg vége felé már a 2-t is, imádtam...) Azért ne adjuk fel! + =>

    Más:
    (aki kitartó az várja velem együtt Duke Nukem kolléga visszatérését.)
  • narumon #12
    Mondjuk érdekes, verekedés brutalitás nélkül. Ez "üti" egymást rendesen.
  • Loverman #11
    Tényleg jók a képek, de látszik hogy a Street Fighter 4 rajzai ihlették őket
  • tomcsa4 #10
    Jó, hát ha valaki nem szereti a brutalitást, akkor nem szereti. Én sem. Ellenben az MK-nak ez a lényege.

    Én kihagyom, ahogy Zola is, de akinek kell, vigye.
  • zola2000 #8
    Végülis mindegy, maradok a tekken6nál, az mkt soha nem szerettem, a harcrendszere gyengébben van megoldva mint a többi verekedős játéknak, a brutalitás nálam negatívum.
  • Throme #7
    A Lego MK legyen (ha 1x lenne ilyen :) ) vérmentes, de a rendes, "nagy pályás" MK az maradjon a hagyományoknál! Én még az első kettővel játszottam réges-rég....
  • Lalee1 #6
    Hát pedig néhány témájú játéknál, filmnél előny.
    Emlékszem annak idején az első Medal of Honornál olvasgattam különböző újságokban, hogy "végre igazi háború, partraszállás ujjaj mekkora..stb". Aztán meglett felraktam a játékot, jön a partraszállás aztán kilépek a hajóból azt páran ott fetrengenek a parton "gyomorrontással". Nem lett ettől rossz a játék, ilyet azonban mégsem neveznék realistának. Már leírtam ide is egyszer egy ilyen hírhez, hogy nekem sem az kell, hogy 200 embert gyilkoljak le egy pályán, sokkal jobban szeretem az OPF stílust személy szerint, viszont ha meglövök valakit akkor annak legyen hatása, vágjon mellbe. Filmeknél is ezt szeretem, talán ez is a reális, hogy lassú, feszes de amikor kell és helyzet van akkor történjen meg aminek a meg kell. (Ezért szeretem a Coen tesókat, vagy sorozat fronton a The Wire/Generation Kill vonalat)
  • Csumbi #5
    En sem nagyon ertem a felhaborodast, hiszen mindig van egy jatek ami 18as besorolast kap es sikeres, es esetenkent pont az az elonye h 18as a besorolasa.
    Ami az MK-t illeti, a 18as besorolas azert fontos szempont mert a jatek torteneteben sosem volt olyan resz az MK VS DCU kivetelevel ami ver es brutalitas mentes lett volna. Ami azt jelenti h egy olyan jatek sorozattol mint az MK, a jatek rajongoi elvarjak h az addig megszokott szintet hozza es nem egy vermentes sima bunyos jatekot.
    En azt mondom h hajra, csak igy tovabb. Remelem ezuttal visszakoszon majd a jo oreg Mortal Kombat az uj reszben.:D
  • savior #4
    a concept artok baromi jok. amugy pc-re is kiadhatnanak valamit.