Szekeres Viktor

Jöhet a Függetlenség napja 2 és 3

Bár a napokban még csak arról emlékeztünk meg, hogy folytatódhat az ID4, vagyis a Függetlenség napja, most, a 2012 kapcsán újabb információk szabadultak el a világhálón, köszönhetően a rendező, Roland Emmerich szavainak.

A derék német rendező ugyanis az MTV News-nak elmondta, hogy nem egy, hanem két folytatást is tervez 1996 egyik legsikeresebb filmjének, a Függetlenség napjának. "Amikor folytatásról beszélünk, akkor valójában két filmről van szó, egy nagyobb ívű történetet tervezünk. A Függetlenség napja mindig is olyan volt, mint a király, aki seregei élén vezeti katonáit a gonosz erők ellen vívott harcba, és ez így is fog maradni."

Egyelőre természetesen még egy karaktert (mármint egy betűt) sem tartalmaz a forgatókönyv, de a rendező szerint folytatni szeretnék az eredeti történetet onnan, ahol az befejeződött. Lelkiekben készülhetünk az "ID4-ever"-re? (Legalábbis ezzel a címmel viccelődött Emmerich.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nethyrrea #19
    csak tudnám hogy mit lehet még ebből kihozni mint sztori aminek van némi köze a dolgokhoz. max azt tudom elképzelni hogy ez az anyahajó csak 1 volt az űrszerte vándorló inváziós flottáikból, aztán lehet hogy egy tucat anyahajónyi morcos alien fog idejönni hogy megnézze kik voltak akik kilőtték az egyik hajójukat.
    aztán jönnek a predatorok, és rászabadítják a játékként használt alieneket hogy elintézzék őket, és nézhetjük ahogy a polip-alienek fejéből kipattannak a kis id4-lienek :D hú, fáradt vagyok.
  • hPi #18
    Köszi az ajánlást, puszi apucinak :)
    Repülő autót azért ajánlottam, mert az sem a "csúnya" amerikaiak terméke.
    S ha David Carradine mondta, akkor az úgy van. Nahát. Isten ments eltérő vélemény.
    Jöhet ID x, kellemes, vigyorgós kikapcsolódás kis akcióval fűszerezve. Akinek meg nem tetszik, ... az megnéz más filmet és azzal kapcsolódik ki.
    További jó kommentelést.
  • winnie #17
    "Csak egyet emelnék ki: számítógépes vírus az idegenek ellen. Anélkül, hogy bármit tudnának az idegenek rendszeréről"

    bazz! enélkül a komment nélkül hülyén halok meg. ez eddig eszembe sem jutott. szerintem be kéne írni máshová is, mert ez olyan felfedezés, amire szeirntem a többség nem gondolt.
  • Nazir #16
    Az első hírek amikor megérkeztek az ID4 ről akkor valaki bekérdezett, hogy most már lesz tűzfaluk az idegeneknek?
    Na ja, ahogy a windowsra irt vírusok nem kakkantják be a Linux rendszert, szerintem ugyanúgy a Jeff Goldblum által írt röhögős halálfejes (ezt a poént vajon vette a dokkolókezelő ufó?)
    vírus sem kakkantja be az ufo rendszert szerintem még akkor sem ha a matematika egyetemes tudás, bár nem vagyok szakértő.
  • BlackVoid #15
    Ez egy vicces film, önmaga paródiája.

    Csöpögős, nyálas, illogikus és végtelenül buta film volt ez. Csak egyet emelnék ki: számítógépes vírus az idegenek ellen. Anélkül, hogy bármit tudnának az idegenek rendszeréről. Az idegenek meg csak úgy beengedik őket.

    Roland Emmerich - na ha ezt a nevet látom, akkor tutira elkerülöm a filmet. Borzalom. Kb. mutatja a világ állapotát, hogy ez egy népszerű film. Agyhalottak lakják ezt a bolygót.
  • pixx #14
    Apuci látta ezt orosz 9th company a filmet és tetszett neki, amúgy ez egy igaz történet, 88' Orosz-Afgán háború egy eseményét dolgozza fel, persze nyilván a drámaiság kedvéért, de ez valamilyen formában megtörtént...amúgy a film pont az ellenkezője ellen kampányol, a háború ellen
    Az én apucim meg egy töri könyvet ajánl neked...

    Repülő autó nem újdonság, vissza jövőbe 2 példának okért, csak ott a saját jövőjüket próbálják megmenteni...
    Superman, ahogy hallhattuk David Carradine (RIP) szájából a Kill Billben az emberek megcsúfolás, vagyis az amerikai embereké...
  • pixx #13
    Tényleg ezt el is felejtettem, igen gáz volt az is...
  • Wolfi24 #12
    Nekem tetszett és pont. Jól szórakoztam alatta, volt látványa és poénja. Jó kis popcorn mozi volt. Tőlem jöhet a 2. és a 3. rész.
  • hPi #11
    Apucinak ajánlom a következő filmeket:
    9th company: Hős orosz katonák szembeszállnak Bin Ladennel, megmentik a világot az őrült terroristától. 9 rota - imdb
    Black Lightning: Orosz film egy orosz fiúról, aki megtudja, hogy a Volgája repülni tud, megmenti az embereket.
    Superman, a jó védelmezője, most már Indiában is: Indian Superman
    Csak körül kell nézni, apu biztos talál még kevésbé nacionalisztikus hangvitelű filmet.
    Viszont egyetértek winnievel, elég fura lenne, ha egy amerikai filmstúdió arról csinálna filmet, hogy a Magyar elit alakulat hogyan menti meg a világot. Ahogy valószínűleg kis hazánkban sem csinálnának filmet arról, hogy svéd kommandósok hogyan mentik meg a világot Godzilla öccsétől.
  • bitbandita #10
    És amikor az öreg zsidó közös imára buzdítja az ott levőket, az egyik arc (persze a kötelező unszimpatikus karakter) megjegyzi, hogy de ő nem zsidó (ugye zsidó imádságot olvasott az öreg), erre a válasz "senki nem tökéletes"? Na és ez milyen?