Ötvös Tibor

Brothers in Arms a modern korban?

A jelek szerint a konkurencia is észrevette, hogy a Call of Duty modern korba helyezett része, a Modern Warfare bizony nem csak egyszeri fellángolás volt, és bizony még a World at War eladásainak is jót tett a váltás.

És hogy nehogy lemaradjanak a képzeletbeli torta valamely szeletéről, ezért az Electronic Arts már korábban bejelentette, hogy a Medal of Honor is kap egy jelenkorban játszódó részt, a Gearbox háza táján pedig szintén felröppent egy hasonló hír. Aki esetleg nem tudná, ez a csapat felel többek között a Brothers in Arms sorozatért, ám a legutóbbi rész már nem aratott akkora sikert, mint elődei.



Épp ezért a cég vezetője, Randy Pitchford nemrégiben azt nyilatkozta, hogy az új részre jóval több időt áldoznak majd. Kiderült, hogy a Gearbox levédette a World War II Hero, a War Hero, a Brothers in Arms: War Hero, és a Modern War Hero címeket. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy rögtön négy program is készül és elképzelhető - legalábbis az első címből -, hogy maradnak a kaptafánál, de ennél sokkal valószínűbb, hogy "hamarosan" modern fegyverekkel küzdhetünk itt is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mumeen #7
    Igen.Nekem is az tetszik a legjobban,hogy a katonák életét,lelkivilágát is bemutatja.És azok a katonás szlengek:D Imádom.A következő mondatomért sokan felakasztanának,de szerintem 100000-szer élethűbb,mint a CoD.A CoD hentelős rambo.Tök nem életszerű,akárki akármit mond.BiA-ban az egyszemélyes hadsereg elve nem nagyon működik.Alwares,Te meg úgy látom,hogy nem igazán fogod fel,hogy ez a játék miről is szól.Csak nézed a durva jelenteket,de semmi hatása rád nézve.
    Amúgy a Vietnámos ötletet támogatom
  • Falcon87 #6
    Nekem iszonyatosan bejön a sorozat, inkább a katonák szenvedésére fókuszál, és ezt nagyon jól be tudja mutatni. Az átlagon felüli történet, a párbeszédek.... ááááhh
  • Alwares #5
    Tudjátok milyen Bia lenne jó? Vietnámos! Jó kis dzsungelben szenvedős, társakkal, vérrel, belekkel leszakadt végtagokkal, napalmal és miegymással. Apokalipszis most!
  • Zsolek123 #4
    Az egész egyéntől függő, ha neked ez nem tetszik, akkor nem tetszik, lehet hogy neked meg az tetszik ami nekem nem...
    Ezért szép a világ.
  • Balumann #3
    Én mindegyik részt próbáltam, nekem egyik sem jött be és hamar abba is hagytam. Szörnyű a harcrendszer (és sebzésrendszer), mozgások, AI, a HUD bár kikapcsolható engem szintén elriasztott. 1 percig nem tudtam élvezni egyiket sem, pedig én szinte "mindenevő" vagyok háborús/harci nem egyedül hentelős játék iránt.
  • qwas #2
    Nem támogatom. Hajrá második világháború.
  • Zsolek123 #1
    Nem lenne rossz egy beton-dzsungeles BIA.
    Én a játékot mindig is bírtam, és ha ez elkészül az isten se rángat el a gép elől