Ötvös Tibor

Mel Gibson újra színészkedik

Mel Gibson botrányai és rendezői sikerei után visszatér a színészethez. A Casino Royale rendezője, Martin Campbell kamerái előtt alakít egy bosszúálló apát az Edge of Darkness című krimi-drámában.

Mel Gibson a 2003-as Az éneklő detektív óta nem szerepelt mozifilmben, viszont a bulvármagazinok címlapján annál többet, zsidózós botrányaival, valamint válásával. Ráadásul rendezőként épp ebben az időszakban aratta legnagyobb sikereit, hiszen mind A passió, mind pedig az Apocalypto komolyat robbantott.


Az első kép

Mindenesetre az amerikai színész most visszatér a vásznakra, méghozzá rögtön egy kemény krimiben. Gibson egy gyilkossági nyomozót alakít, aki egy nap szemtanúja lesz lánya megölésének. Miközben saját szakállára elkezd nyomozni a gyilkosok után, egy kegyetlen összeesküvés képe kezd körvonalazódni szemei előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #9
    Szerintem forditva. A passio egy mestermű, az apocalypto az nálam erősen so-so kategória.
  • pixx #8
    off
    "A passió mekkora egy hatásvadász szar volt." Miért is? A többi film nem hatásvadász, ez legalább egy igaz történetet mesélt el, még ha egy kissé ki is volt színezve, bár a Rómaiak köztudottan brutális népek voltak. És tetszett benn, hogy a USA-ban is feliratos volt, végre egy film, ami nem állítja, azt, hogy 2000 évvel ezelőtt is angolul beszélt mindenki :)
    on
    Jó színész, én várom a filmet
  • Aldo Moro #7
    A passió mekkora egy hatásvadász szar volt. Az Apocalypto az igen!
  • Zombee #6
    A Taken nagyon jó film.
    Amúgy ha Stallone játszhat Rambót, akkor Mel Gibson Mad Max-et miért nem? Meg Stallona most is rohangál fel-alá az új filmjében, ha maga a színész jó kondícióban van, miért ne lehetne hiteles egy akciófilmben? Gibson ráadásul 10 évvel fiatalabb, mint Sly. Nem mondom, egy Halálos fegyver más tészta, Riggs őrmester mindig rohangált fel-alá veszettül, így 60 felé az már lehet, hogy nehezebben menne, lassú tempóban meg nincs értelme annak a filmnek.

    Személy szerint örülök a Taken sikerének, hátha lesz még több új normális akciófilm, ez a műfaj az utóbbi években elég sok buta tinimozit meg egyéb szart termelt ki, hol vannak már a dicső 80-as, 90-es évek, a Die Hard-ot is sikerült megerőszakolni.
  • Etinger #5
    A passió, meg az Apocalypto.... mindkettő nagyon jó film lett.... Apocalyptonak a világa, történetvezetés... Rendezhetne még...
  • kukacS3K #4
    a taken után megjöttek az "apa levadássza a lányát bántó embereket" filmek
  • bippo #3
    Mad Max-hez már öreg sajna. De annak viszont örülök, hogy visszatér a vászonra.
  • pauly #2
    Úgyis elrontanák...
  • Stonee #1
    ahelyett h a Mad Max 4-ben parádézna!