Ötvös Tibor

Eric Bana ismét Chopper lesz?

A jelek szerint Eric Bana visszatér ama karakterhez, mely világsztárrá avatta őt. A színész a hírek szerint komolyan gondolkodik azon, hogy újra magára öltse Chopper alakját.

Érdekesség, hogy Bana előtte stand-up komikusként kereste a kenyerét, és Chopper alakjával tört be Hollywoodba. Azóta volt már szuperhős (Hulk), katona (A Sólyom végveszélyben), bosszúálló (München), de vígjátéki vénáját valahogy eddig nem hozta újra elő. Hamarosan a Star Trek mozifilmben alakítja a gonosz szerepét, ám a 2005-ös Trója óta valahogy nem igazán tudott sikeres lenni.



Így nem is meglepő a felreppenő hír, miszerint Bana komolyan gondolkodik azon, hogy - mint láthatóan minden lefutóban lévő sztár - visszatér régi karakteréhez. Ahhoz az alakhoz, kinek a világsikert köszönheti. Sajnos a részletekről senki nem mondott semmi biztosat, de állítólag az első sztorivázlatot épp a színész olvasgatja és még nem döntött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tntmax #5
    Most nézd meg szegény anyádat hogy felidegesítetted!
  • Yutani #4
    A Trójában számomra nagyon jó volt Hektor szerepében, talán ő tetszett a legjobban a filmből. A Choppert pont a hétvégén néztem meg, hát elképesztően hiteles volt. Utána megnéztem az igazi Choppert a neten, hát a karaktert fizikailag is nagyon jól hozta.

    Az igazi Chopper Hepatitis-C fertőzött, és ahogy nyilatkozta, nem akar májátültetést, nem érdemli meg, és nem fél a haláltól. A fertőzést valószínűleg a sitten szedte össze, a közösen használt borotváktól esetleg.
    Egyedül a két fia sorsáért aggódik, szeretné, ha az apjukkal ellentétben rendes emberekként nőnének fel.

    Nem ismerem Chopper életrajzát, szóval kíváncsi vagyok, mi lenne a folytatásban.
  • RedRiot #3
    Chopper folytatás? Remélem megcsinálják! Az eredeti nagyon jó kis film: vicces és brutális. :)))
  • Loverman #2
    volt közben egy A másik Boleyn lány is ami kimaradt a hírből. Amúgy nekem tetszett a Hulk
  • Etinger #1
    Azért jó esély van rá hogy a Star Trek felviszi a sorsát..