Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: The Expendables

Sylvester Stallone sokadik virágzását éli és legújabb, The Expendables című akciófilmjének készítését is kiemelt figyelemmel követi a filmrajongók tábora. Végre megérkeztek az első képek is a forgatásról.

A John Rambo és a Rocky Balboa után Sly ismét elismert filmes lett, aki elméletileg a The Expendables mellett a Charles Bronson féle Bosszúvágy feldolgozásán is dolgozik. Mindenesetre előbbi filmjének készítését komoly érdeklődés övezi, hiszen nagyon impozáns szereplőgárdát sikerült összeverbuválni. Időközben megjelentek az első képek is, melyek a Rio de Janeiro-ban zajló forgatásról származnak.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A történet nagyon egyszerű. Egy csapat zsoldos egy dél-amerikai diktátor egyeduralmát fogja megdönteni. A stábban azonban Sly mellett olyan nevek kaptak szerepet, mint Jason Statham, Jet Li, Randy Couture, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Danny Trejo, Charisma Carpenter, Steve Austin és Terrys Crews. Ráadásul a Terminator: Megváltás mellett Arnold Schwarzenegger ebben a filmben is vállalt egy apróbb szerepet, így végül mégis látható lesz egy filmben a '80-as évek két akciósztárja.

A legfrissebb hírek szerint pedig a napokban csatlakozott a stábhoz Brittany Murphy, aki Rourke karakterének énekes barátnőjét alakítja és David Zaya is, aki pedig a diktátor szerepét kapta meg. A The Expendables 2010. április 23-án kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #15
  Képek alapján úgy tűnik, Sly jó formában van még mindig.
  Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Danny Trejo és Sylvester Stallone egy akciófilmben... nem bánnám, ha valami jó kis retro mozi lenne belőle, olyan jó kis 80-as évek feelinget tudok elképzelni sok robbanással, csöcsökkel, nagypofájú akcióhősökkel és rosszarcú bűnözőkkel. Még Kurt Russel kéne ide, bár így is sok már a tesztoszteron:). Laza sztori, jó dumák, sok akció, ilyen filmet akarok, ritka az efféle akciófilm.
 • bmw #14
  Varom nagyon...
 • schrank #13
  ha valamihez hülye vagy ,azt még nem kell tudatni a világgal !!!
  amúgy nem inpotens csak te voltál ügyetlen ...
 • Etinger #12
  Amúgy persze fenemód szurkolok h jó film legyen :)
 • Etinger #11
  Willis azért más kategória :P
 • Sance231 #10
  Á, felrobbanna a vászon, annyi király embert semmilyen mozi sem tudna magában tartani :D.
 • Risu Führer #9
  meg Chuck Norris meg Steven Segal :D
 • AZTA #8
  Hát jobb is mint az ilyen Orlando Bloom, Matt Damon meg a többi mostani kislány :D
 • Aldo Moro #7
  Ja, és állítólag a Holdon pizzát sütnek. Te mindent elhiszel? Még Willis bácsi és Van Damme kellett volna. :-)
 • xido #6
  Hajrá Szilveszter bácsi:)
  Örülök,hogy nem hagyják a süllyesztőbe kerülni a stúdiók a legendás veteránokat sem:)