Szekeres Viktor

Itt a Valami Amerika 2. előzetese

A Valami Amerika annak idején a remekbeszabott reklámkampánynak köszönhetően nagyszerűen mutatkozott be, majd ahelyett, hogy kipukkadt volna, botrányosan jó nézői reakcióktól kísérve hosszú hetekig maradt a jegyeladási listákon.

A siker azonnal a sztárrendezők közé repítette Herendi Gábort, aki a "Valami Amerika rendezőjének új filmje" címke alatt eladott Magyar vándorral is sikert aratott, köszönhetően előző filmjének - más kérdés, hogy a sok negatív vélemény és a rohamosan csökkenő nézőszám nem egyértelműsítette a film sikerét.


Talán a Vándor szereplésének is köszönhető, hogy a direktor következő filmje, a remekbeszabott Lora már alig pár tízezer nézőt izgatott. Idén kiderül, hogy az új Herendi Gábor, Goda Krisztina két sikerfilmje után a Kaméleonnal is tud-e robbantani.

A Valami Amerika 2. éppen a Kaméleon utáni hetekben, december 18-án kerül moziba, s mint az előzetesből is kiderül, ismét csak kellőképpen megtámogatták zenével. A történetről pedig elég annyit tudni, hogy a három jóbarát New York-ba utazik, hogy elkapják Alexet, de útközben egy Csuja Imre alakította maffiózó is bekerül a képbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)