Szekeres Viktor

Mégis túléli a Jericho?

Sokak kedvenc posztnukleáris állapotokról szóló sorozata azt a kétes dicsőséget mondhatja magáénak, hogy kétszer is sikerült megbuknia, de ki tudja, lehet, hogy a harmadik bukásra is megkapja az esélyt a széria. Ha ugyan harmadjára megbukik.

Tavaly a hírhedt mogyoróküldő rajongói kampánynak köszönhetően a CBS csatorna feltámasztotta az atomos sorozatot egy rövidített 2. évadra. Azonban a Jericho sajnos még zsengébb nézettséget produkált, mint egy éve, annak ellenére, hogy a sztrájk miatt más új sorozatot alig láthattak a nézők, akik ennek ellenére mégis inkább az ismétléseket választották.


Nem is volt meglepő, hogy a csatorna másodjára is véget vetett a sorozatnak, de az újabb reménysugár felcsillanhat, hiszen a Comcast kábelszolgáltató élénken érdeklődik a széria iránt. A cég a gyártási költségek egy részét átvállalná, cserébe azért, hogy a sorozat először a társaság klienseinek képernyőjére kerülhessen, s csak utána pár hónappal mutassa be a CBS. A CBS egyelőre még nem kommentálta a tárgyalások mibenlétét - mindenesetre nem lenne példa nélküli, hogy nem egy másik csatorna, hanem egy kábelszolgáltató vesz részben át egy sorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AntiHero #8
    Sztem nagyon is jó sorozat a maga műfajába. Folytatást!
  • Quantumleap #7
    Én tegnap néztem meg a 11. részt. Eddig kissé laposnak találtam, de annak vége megdobta az érdeklődésemet.
  • NLZ #6
    Nekem tetszett a sorozat, mondjon bárki bármit. Kiváncsi vagyok, hogy a sztorit hogyan fogják tovább vinni. Csak kiváncsi vagyok, hogy akarják befejezni a 3. évadot. Egy 4. évad eléggé rétestészta lenne, hacsak ki nem találnak megint vmi nagy csavart. Pl az első végén nem gondoltam, hogy ez lesz a második vége, de most már kezd a sztori kifogyni a lehetőségekből.
  • Sance231 #5
    Leírtad minden problémámat a sorozattal kapcsolatban (biztos van még, mert tényleg "atom"rossz, de most nem jut több eszembe). Inkább nézzetek BSG-t, srácok, az még jó is.
  • Raziel Anarki #4
    hát én végigszenvedtem magam az össz részen, és télleg nem értem mitől vannak úgy oda meg vissza a fanok
    drámának túl sekélyes és kiszámítható, összeesküvésnek túl tipikus, az atomháború meg csak háttér...
  • Csibe001 #3
    Nem volt még elégszer elmondva, hogy kb a 12. résztől indul be...s a második évad, le a kalappal, remélem lesz folytatás.
  • Juszufka #2
    Szerintem is pocsék sorozat. Kb az első 9 részét tudtam megnézni, aztán feladtam, hogy valaha is izgalmas lesz.

    Aki nem ismerné, arról szól a kerettörténet, hogy egy kis városkából észreveszik, hogy a távolban atombomba robban, majd a városnak megszakad a kapcsolata a külvilággal. Na, ebből a hatalmas lehetőségeket rejtő alaptörténetből az valósul meg, hogy van az elején egy jelenet, ahol az emberek sírnak a rokonok halála miatt. Utána meg posztnukleáris Barátokközt Magdi nénivel meg Tildával röhejesen kicsinyes problémákkal a főszerepben.
  • Riddick #1
    Jó ötlet,szerintem nagyon jo film! Nem értem ,hogy a sok diló amcsit miért nem érdekli??!! Folytassák csak!!!!