Szekeres Viktor

Standup comedy sorozatot indít az RTL Klub

A külhoni kábeltévéken meglehetősen népszerű a standup comedy, melyet idehaza Rudolf Péter próbált meghonosítani Nagyot bukott Emberek a Holdon című műsorával, de a műfajt a Godot-beli Dumaszínház és a Fábry-féle Showder terjesztette el.

És a Showder-ből kikerült madárkák lesznek a főszereplői az április 7-én 22.10-es kezdettel induló Showder Klubnak is, mely egy órás műsor hétfőnként fog jelentkezni, és klasszikus standup comedy show lesz az ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.


A fellépők között a Showder-rezidensekre lehet elsősorban számítani, úgy mint Kőhalmi Zoltánra, Litkay Gergelyre vagy Bődöcs Tiborra, de természetesen mások is megfordulhatnak a műsorban, mellyel, fiatalos formátum ide vagy oda, a búcsúzó Szeszélyest azért még nem meri az RTL Klub helyettesíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gyurika00 #12
    Nekem mindegy, csak humor legyen! Ez az, ami a Szeszélyesből, Mikroszkópból, Hónaljmirigyből, Baginacsából, és mostmár a Hetihetesből is hiányzik! A rádiókabaré meg a klubkabaré még tartja a szintet - szerintem.
    A standuposok, Maksa, Dolák, Varga Ferenc József, meg jók a színészek is!
  • chronos75 #11
    a szeszélyes idegesítő hulladék, helyette betehetnek bármit..
    fábry meg már túl a csúcson, minden poénját hallottuk már sajnos (van amelyiket többször is)
    a stand up comedy jó ötlet!
  • ziipp #10
    Én is pontosan így érzem! Elég furcsán keveredik néha az eredeti Fábry style, amikor sztorizgat/mesél, majd utána jön egy ordítós, káromkodós poén, amiről lerí, hogy csak azért került be, mert nem volt jobb ötletük.

    @Alien!@
    Veled is egyet értek. A Szeszélyest még sokan megszokásból nézik, mert anno nagyon sokáig ment, és az elején vicces is volt talán. Ezért lehet, hogy pénzügyileg még így is jobban jár az RTL! Bár remélem, hogy ez a műsor rendesen rácáfol majd a dologra. Szegény Antal Imre meg a korházból nézheti, hogy rókabőr híján már az izmokat nyúzzák le a műsoráról. :\
  • Alien! #9
    "fiatalos formátum ide vagy oda, a búcsúzó Szeszélyest azért még nem meri az RTL Klub helyettesíteni."

    pedig a kettőt össze sem lehet hasonlítani..A szeszélyes inkább ripacskodás mint mondjuk a sas kabarék....Bödőcsék meg vernek mindent humorban...Jópárszor voltam a Godot-ban illetve a Repetasarokban...mindíg sírva röhögtem....egyszerűen zseniálisak....
  • Seth #8
    1. Elterjesztésről, honosításról volt szó, sehol olyat nem látok leírva,hogy vmelyik az említettek közül lett volna az első standup comedy

    2. Kellékes
  • nattydread #7
    Remélem jó kis műsor lesz ez. Fábryt már unom kicsit. bár sztem legjobb humorista az országban, de amit a stáb ír neki, az nekem nagyon nem jön be. Legjobb mikor saját sztorikat mesél.
  • Yutani #6
    Bödőcs Tibi nagy király, nézzétek meg a YouTube-on a videóit!
    Bödőcs Tibi
  • Mr Csé #5
    csupa eröltetett poén grrr
  • Carbine #4
    Az HBO Mennyi? 30! című műsora volt az első stand up műsor. Jó lenne kissé körülnézni mielőtt leír valamit, tisztelt cikkíró.

    "klasszikus standup comedy show lesz"
    Azon kívül milyen stand up comedy van még?
  • r4pid #3
    Nálunk fősulin is van ilyen minden kedden :)