Szekeres Viktor

Nemsokára nálunk is Amerikai pite 6.

Az Amerikai pite azon filmes sorozatok egyike, mely a csúcson hagyta abba a mozikban, pedig a harmadik rész, az Amerikai pite 3. - Az esküvő is rettentő sikeres volt, mind Amerikában, mind világszerte 100 millió dollár fölött jövedelmezett.

A mozinézőket a sorozat ezzel le is tudta, de gondolva a kevésbé igényes filmekért is rajongó, igencsak népes videós-DVD-s rétegre, megteremtette az "American Pie Presents", vagyis az "Amerikai pite bemutatja" brandet, mellyel moziból szurkos bottal elüldözött, ám DVD-n igen csak szívesen látott, alacsony költségvetésű, olykor sikamlós tinivígjátékokat forgalmaznak.


Ezen, idehaza kissé tévesen (illetve nézőcsalogatóan) az Amerikai pite 4-5. részeként forgalmazott filmekben a Pite-sorozat pár mellékszereplőjét (Erik Stifler vezetésével) láthatjuk ökörködni egy-két régebbről ismerős figura társaságában, s a sorozat a Band Camp (A zenetáborban) és a Naked Mile (Pucér maraton) című filmjei után 2007 karácsonyára előrukkolt a Beta House című etűddel.

A film 2008 első felében idehaza is megjelenik, de a célcsoport a mozifilmekkel ellentétben továbbra is a tinédszer korosztály alsó szegmense lesz. Ki tudja, talán a 4-5. rész értékelhetetlensége után a hatodik már jelent néminemű minőségi előrelépést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • nandorb #12
  Szerintem jo film sokat lehet rohogni
 • Dakkon #11
  én nemrág láttam spannal az 5.et (láttam ám előtte az összeset is, de ez most a legfrissebb) és szanaszét szakadtunk a röhögéstől. Hatalmas volt. igaz talán azért mert bulira készültünk és ittunk mint a gödények és az adta a katalizátort. :D:D
 • Darth Sith #10
  az első 2 rész tök jó volt. 3 már kevésbé, 4-5 meg tragédia...
 • sanner011 #9
  Miért, a tv-s rajzfilmek mind nagy anyagi sikerek?=)
  Szerintem nem rossz ötlet.
  Persze jól megcsinálva..:)
 • debut12 #8
  Én már láttam. Szerintem tűrhető, vannak benne jó poénok, simán veri az 5. részt.
  Igaz a klasszikusok, az 1.2.3 a legjobbak.
 • Csaba42 #7
  Ez is egy trágya-tini film lesz, mint a többi?!
 • Sil3nt #6
  vicces az hogy a kep pite 5bol van...legalabb egy pite6os kepet
 • Su0my #5
  csak a 12-16 éves korosztályból nem lenne anyagi sikere.. hála ilyen soha nem lesz (még ha én szerettem is az első részt anno)
 • PrisonMan #4
 • 0Speed0 #3
  Sztem áttehetnék már a pitét rendes sorinak... heti rendszerességgel
  Voltmár nemegyszer "nagyfilmből" sorozat. És fordítva is.