Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skulls

Újabb három kép érkezett a készülő Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skulls című filmből. Mindegyiken Harrison Ford a főszereplő, ám Shia LaBeouf is átruccant a Pomádéból.

A héten már foglalkoztunk a készülő Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skulls című filmmel, ám ma újabb infók érkeztek a filmből. Pontosabban három képkocka került fel a netre, melyen Harrison Fordot láthatjuk. A színész - a jelek szerint - nagyon összekapta magát, hiszen 65 évesen ismét csúcsformában van.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Shia LaBeouf is belép a képbe, ám bőrdzsekis szerkója kissé idegenül hat apja lezser "régészcucca" mellett. A pletykák szerint ráadásul innentől a Transfomers és Disturbia sztárja viszi majd tovább az Indy-franchise-t. A negyedik kalandig azonban még párszázat aludni kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AljasGetto #11
    Nekem viszont a transformers film a kis pöts bénázása ellenére is tetszett...

    IndiánJános meg nocomment, de legalább RambóJanival egyszerre rozzannak a moziba :)
  • angol #10
    a gyerek a transziból, hát ennél idegesítőbb karaktert régen láttam vaze
  • Kemuri #9
    "Nem lenne jó Indy tanoncának folytatására.. nem ugyanaz a karakter. Indy egy jelenség, van stílusa. De a kiscsávó, mintha egy amerikai gimiből lépett vna. ki. De lehetne akár az útszéli pub keménycsávója is. Csak túl vágatlan a pofija hozzá."

    Szerintem te sem láttál egy ifjú indy filmet sem. Mert ha láttál volna tudnád, hogy ott is a 20-on éves karakter egy jóképű, dögös, lányokkedvence külsejű és jellemű srác volt aki tipikusan az egyetemről cseppent bele különféle kalandokba és nagyon távol állt tőle bármiféle vagányság vagy lezserség. De, hogy milyen volt a "nagy" indy fiatal korában az mindegy is hiszen itt a fiáról van szó. Szerintem az idős és fiatal indy viszonya itt épp arra fog épülni, hogy az öreg próbálja átadni a tudását de a srácot minden érdekli majd csak a sok tudományos meg történelmi "maszlag" nem. Mondjuk ez elég klisészagú lesz ha így lesz. Minden esetre az a bőrdzseki nem éppen egy könyvmolyra utal.
  • Wittgen #8
    Indy figurája sohasem arról volt híres, hogy extra-bicepszektől duzzad a keze és olyan hasizma van, hogy egy testépítő is sírva fakadna a gyönyörűségtől. Indy figuráját nem az izmos szépfiú imázsra építették, ahogyan most sem.

    Ezekből a képekből meg szerintem nem lehet megállapítani, hogy a kissrác milyen alakítást fog nyújtani.

    ,,Shia LaBeouf is belép a képbe, ám bőrdzsekis szerkója kissé idegenül hat apja lezser "régészcucca" mellett." - vazze, ha úgy öltözködnék, mint faterom, hát nem is tudom...
  • Zocsi #7
    Nem lenne jó Indy tanoncának folytatására.. nem ugyanaz a karakter. Indy egy jelenség, van stílusa. De a kiscsávó, mintha egy amerikai gimiből lépett vna. ki. De lehetne akár az útszéli pub keménycsávója is. Csak túl vágatlan a pofija hozzá. A Transformers meg egy tinifilm volt. Annak jó, meg nagy benne a CG orgia, de tele van mindenféle hibával. Mindenesetre a Krostálykopis filmet várjuk szeretettel!
  • pauly #6
    Azt nem is vitatom hogy van tehetsége,de valahogy nekem nem szimpi ez a gyerek,nem is tudom,talán a hangja,vagy ahogy beszél az idegesít :P
    A surfs up-ba is belenéztem,és egyből kiszúrtam hogy a főszereplőnek ő a hangja :)
    A transformers szerintem is nagyon gyenge,alig bírtam végignézni...
  • InfectedMann #5
    Szerintem egyáltalán nem vacak film :)
    A srác tényleg tehetséges. Még bármi lehet belőle.
  • bvalek2 #4
    A Transformers egy látványos de vacak film, viszont a srác jó volt benne, van tehetsége, szerintem egy komoly filmet is rá lehet bízni.
  • Troll #3
    Öregszik, na.
  • asdasdasd #2
    Nekem sem kicsi a hasam, de ez a Ford gyerek... Mintha kicsit unná magát.