Szekeres Viktor

Főzőcske műsorral jelentkezik Szőke András

Meglehetős népszerűségre tettek a konyhai műsorok. Stahl Judit a műfajnak köszönhetően teremtette meg több százmilliós birodalmát, de az RTL főzőcskéző sztárjai sem panaszkodhatnak pénzszűkére.

És azt sem szabad elfelednünk, hogy a műsorait a gasztronómia oltárán feldáldozó TV Paprika mekkora sikertörténet - maximum a Sport 1-ével emlegethető egy lapon, pedig induláskor nem sokan hitték volna, hogy egy sütéssel, főzéssel, konyhai praktikákkal foglalkozó adóra igény lesz.

Igény pedig van és most újabb saját gyártású műsorral rukkolnak elő - mégpedig sok, jelentős magyar film (Európa Kemping, Vattatyúk, Citromdisznó) rendezőjével, Szőke Andrással, akivel a sors furcsa fintoraként, csak pályájának lefele ívelő szakaszán jött szembe a neki régóta kijáró ismertség, a Fábry Show-nak köszönhetően.

Persze ettől még Szőke így is az egyik legeredetibb figura a magyar filmes és médiavilágban és szeptember 9-től, 17.10 perctől, mint szakács mutatkozik be a képernyőn, amint profikkal és falusi amatőrökkel kiegészítve Taliándörögdön főzéssel próbálkozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lpmaskmancick #6
    nem Bandi,Szőke kapitány
  • schrank #5
    "ismertség"
  • lokko #4
    engem meglepett, hogy nekem mennyire bejön a TVPaprika ... De mi az hogy Szőkének leszálló ágban a karrierje? Fábry tolta be a UPC kampányba őket? (Agykérgi diszfunkció, csőlátás, merev tekintet LOL )
  • DjDano #3
    Nem tudom miért olyan meglepő a csatorna sikere, ki az aki nem szeret jókat enni? :D
  • Derapo #2
    Nagyon jó a tv paprika én nagyon szeretem.Főleg Gordon Ramsey műsorát:)"ez egy puha pöcs" :D
  • Picizöldfül #1
    Egyik kedvenc műsorom a Tv Paprika:))) Most pedig ha Szőke is ott lesz akkor biztos hogy egy darabig az is marad..:)