Ötvös Tibor

Megérkezett a Beowulf trailer

Megérkezett Robert Zemeckis legújabb filmjének előzetese. A filmben Angelina Jolie szinte teljesen pucéran nyűgözi majd le a férfi nézőket, de Anthony Hopkins és John Malkovich is szerepelnek a produkcióban.

A teljes egészében motion capture technikával készült alkotás a direktor második, ezen megoldással készített produkciója. Ám A Polár expresszel ellentétben a Beowulf igazi kőkemény kalandfilm lesz.


Anthony Hopkins digitális mása

A hősök korában egy hatalmas harcos, Beowulf elpusztítja a démoni Grendelt és ezzel további gondokat zúdít saját nyakába. Az elhunyt gonosz édesanyja ugyanis bosszút forral és mindent bevet a harcos halálának érdekében.

A filmhez Angelina Jolie (aki egyébként nagyon szexis lett a filmben), Anthony Hopkins és John Malkovich adta az arcát és hangját. A negyedik Comic Con fesztiválon egyébként pár szerencsés kiválasztottnak levetítették a film első 20 percét. A reakciók rendkívül pozitívak voltak, ám a legnagyobb sikert Miss Pitt animált mellei aratták.

A Beowulf bemutatója november 16-án lesz, a trailer itt tekinthető meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Lami #16
  Az első néhány másodpercben énis komolyan azt hittem hogy ez élőszereplős. De utána már elég gyenge volt így a (szintén gyenge)traileren. De legaláb nagybüdzséjű fantasy film a láthatáron! :D
 • drizzt1666 #15
  tényleg nagyon szép de messze van a hihetőtöl (látvány ügyileg)
 • startmenu #14
  Köze ehhez van: Beowulf és Grendel( http://imdb.com/title/tt0402057/) Volt tv2-n nem nagy eresztés volt, de a táj gyönyörű volt. Végülis csak picit loptak innen. Csak az egész sztori. Vagy az nem volt jó, mert nem amcsi volt. jaa. Bár abban nem volt meztelen Jolie ;)
 • Acheron #13
  Az első pár másodpercig én is szentül hittem hogy ez nem is computeranimáció
 • m1c1mack0 #12
  En regota varom mar a trailert es nekem bizony csalodas volt...:( (szeintem bena CGI es unalmas a trailer)
 • Vucli #11
  Elég semmilyen/uncsi volt a trailer
 • Wittgen #10
  Jól néz ki, ezt megsassantom majd a moziban.
 • sokadikgab #9
  hatborzongato zene ...
 • 00000000000000 #8
  Komolyan, amikor néztem a trailert nem tudtam semmit a filmről, hogy milyen technikával csinálták, azt hittem hogy élőszereplős, egy pár CGI-vel.

  Gratula a készíttőknek.
 • mastertime #7
  Remélem, ennek a filmnek semmi köze a Christopher Lambert fémjelezte Beowulfhoz...szégyen lenne, hogy ezek után a Beowulf névről azzal a korrekt sztorival és darkos hangulattal szemben egy unalmas sztárokkal teletűzdelt szemét jutna az emberek eszébe...