Ötvös Tibor

D.J. Caruso rendezi az utolsó férfit

Megvan a hazánkban a Vertigo képregénysorozat oldalain olvasható Y, az utolsó férfi rendezője. A producerek választása a Disturbia című thrillerrel nagyot kaszáló D.J. Caruso személyére esett.

A DreamWorks megtalálta újabb, várhatóan nagyobb sikert arató képregényadaptációjának készítőit. Még jelenleg is pörög a világ mozivásznain Michael Bay nagysikerű filmje, a Transformers, ám a stúdió már a hazánkban a Vertigo sorozatban olvasható Y, az utolsó férfi előkészületeit végzi.



Az apokaliptikus jövőképet elénk táró sorozat főszereplője Yorick Brown, aki számára sok férfi "álma" válik valóra. Egy titokzatos esemény következtében a világ összes hímnemű élőlénye szinte egy időben összeesik és meghal. Ám Yorick és majma túlélik a dolgot és megkezdik túlélésért folytatott kalandjaikat egy nők uralta világban.

A stúdió a sztori megfilmesítésére az idei nyár egyik legnagyobb box office meglepetéseként is aposztrofált Disturbia rendezőjét, D.J. Carusot kérték fel. A forgatókönyvet az Éjszakai járatot is jegyző Carl Ellsworth írja. A bemutató dátuma még nincs kitűzve, a szereplők kiválasztása még nem kezdődött meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!