Szekeres Viktor

A TV2 inkább leveszi a műsorról a House-t

A Doktor House úgy tűnik, hogy akárcsak a többi nemzetközi piacon, idehaza is nagyot durrant, a TV2 egyetlen sorozata, mely partiban tudott lenni, sőt olykor meg is verte az RTL Klubot. A TV2 mégis leveszi műsoráról.

Aggódni persze nem kell, mindössze nyári szünetre vonul Gregory House és csapata és ezalatt a júliusi (és minden bizonnyal) augusztusi hiányukat kell csak megszokni, hogy ősszel újult erővel térjen vissza a kórházsorozat. A pihentetés oka minden bizonnyal az, hogy a csatorna nem akarja az uborkaszezonban kivéreztetni a szuperfegyverét és egy őszi visszatérés alkalmából egy erős Doktor House az RTL Klub Szökése ellen küldve végre megszakíthatná Scofieldék nyerőszériáját és bukásba hajszolhatja az RTL sorozatát.

A nyári szünet alatt sem marad a néző House doktor nélkül, hiszen szerda esténként az első évad ismétléseit láthatjuk az új részek eljöveteléig. A Doktor House pihentetése természetesen nem jelenti azt, hogy a Hősök is lepihennének, Amerika legújabb kedvence júliusban további új részekkel várja a rajongókat.

Egyébiránt természetesen a Doktor House 3. évadát is megvásárolta a TV2, a sugárzási időpontról még nem tudtak bővebb felvilágosítást adni. Emlékeztetőül az utolsó rész nyáron a 2. évad 15. epizódja lesz (az eddig összesen leadott epizódok közül a 37.), amely a 26. héten, június 27-én kerül adásba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • REALista #19
  • simi11 #18
    ne má! ez volt a legjobb műsora a tv2-nek. Utálom a Jerichot (vay hogy kell írni) és annyira bulváros az egész csatorna
  • Teperinke #17
    nem, hanem többet látom az asszonyt :)
  • winnie #16
    "A barátokközt meg a jóbaroszba mehetne már nyári szünetre konyorgom! "

    miért? ennyire tévét akarsz nézni?
  • Teperinke #15
    A barátokközt meg a jóbaroszba mehetne már nyári szünetre konyorgom!
  • akyyy #14
    höhö, valamelyiket akkor le kell tölteni majd:D
  • magyarszurke #13
    aztán meg ne madnak le több részt,mert a Szökésnek nagyobb volt a nézettsége
  • snorbi #12
    Wow, ez aztán a szenzációhajhász, abszolút félrevezető cikkcím!
    Valóban szükség volt erre? Némely cikkírónak át kéne pártolnia a Blikkhez szvsz...
  • winnie #11
    értem, de erre írom, hogy sakkozni csak akkor szokás, amikor már valami bukik. (ekkor naná, hogy nem marad a helyén. évente 30 új sorozat jön és, ha minden a helyén maradna, akkor az újdonságoknak nem lenne hely, hiszen ami itthon bukik, az attól még külföldön prosperálhat. egy tévé nem olyan hülye, hogy ami nem hoz jól, azt ne pakolja el. de esetünkben a house marad a helyén.)

    "Volt ami jobban teljesített a vártnál, főműsoridőbe rakták"

    ez furcsán hangzik, kíváncsi lennék. szerintem eleve nagyon kevés sorozat van, ami máshonnan kerül főműsoridőbe. de előfordulhat.

    "A másik a kiszámíthatatlan évadok. Nálunk szinte nincsenek is évadok. Ötletszerűen"

    ez azért nem teljesen igaz, hiszen a sorozatok nagy része, pláne a frissek, meglehetősen évadszerűen következnek. (a vászhelyzet szokott tartani téli szünetet és két etapban megy.)
  • Polemius #10
    Sakkozás alatt azt értettem, mikor nem a várt eredményt hozza a sorozat (akár mert a másik csatornán futó műsor ellen nem képes, akár magában) bármelyik irányban is. És akkkor elkezdik pakolászni. Egyik napról a másikra, estéről későbbre, vagy épp késő estéről korábbra, netán délutánra, hétköznapról hétvégére (vagy viszont). És ezt esetleg többször egymás után.
    A nézők egy része meg nem győzi követni, beleun és nem nézi (az összefüggő sorozatoknál ráadásul kihagy 1-2 részt és a fonalat is elvesztette).

    Volt ami jobban teljesített a vártnál, főműsoridőbe rakták, ott nem jött be a várakozás, elsuvasztották valahová, ott meg teljesen leesett a nézettség, nem is adták sokáig.

    A másik a kiszámíthatatlan évadok. Nálunk szinte nincsenek is évadok. Ötletszerűen (az eredetileg egy szezont alkotó részeket) félbehagyják, aztán valamikor folytatják. A néző meg nulla indormációt kap erről.