Szekeres Viktor

Koltai Róbert sorozata az MTV-n

Nem egy friss alkotás tér vissza a hazai képernyőkre a hétfő esti főműsoridőben, hanem egy olyan sorozat, mely sokkal több nézőt érdekelt, mint az "újkori" hazai komédiapróbálkozások.

A Patikát még 1995-ben mutatta be a monopolhelyzetben lévő Magyar Televízió, így jóval megelőzte a korát és jóval sikeresebb is volt, a hazai humorhelyzetről meglehetősen szomorú képet festő utódoknál (Tea, Limonádé, Egy rém rendes család Budapest és sokam mások). Természetesen nem keltett Família Kft.-volumenű hisztériát, de a Patika az újkori televíziózásban is helyet követelt magának.

Az MTV a nyári uborkaszezonban ezért úgy döntött, hogy lerója tiszteletét az archívumában található "nagyok" előtt és elsőként a Patika találtatott érdemesnek a műsorbakerülésre. A Koltai Róbert által rendezett sorozatot Kardos G. György és Nógrádi Gábor jelzi forgatókönvyvíróként (zeneszerző természetesen Dés László) és olyan színészek játszanak benne, mint Koltai Róbert, Vándor Éva, Bezerédy Zoltán, Kaszás Attila, Pogány Judit vagy Szarvas József.

A Polacsek Norbert patikusról szóló sorozatot duplarészekkel június 4-étől, hétfőnként este 8 órakor bocsátja útjára az MTV.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lami #4
    A főoldalon a cikk fölött van a MTV díjkiosztós cikk, és én meg egyből aszitem itt is a Music Televisionről lesz szó. xD De legalább valami vadiúj sorozat, azt erre meg... Ekkora népszopatást...
  • TM #3
    Az elit alakulat nem a Dunán, hanem az m2-n! Elírtam!
  • TM #2
    Hamár az újrafutó régebbi sorozatokról van szó, akkor azt mondom:
    Az elit alakulat, mától hétfő esténként a Dunán
    24 - első évad, jövő héttől vasárnap esténként az m1-en (meg közben megy a coolon is, persze)
  • Iwant2Belive #1
    Most ez komolyan egy hír? Beszarok... Meg elve már maga a cím is... no comment.