Ötvös Tibor

Az Árnyék külön mozit kap

Sam Raimi a Pókember 3 befejezte után producerként vesz részt a Street and Smith Publications három hőséről szóló film elkészítésében. Ám egyikük, az Árnyék duplán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen Raimi külön filmet készít egyik kalandjából.

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a rendező-producer Peter Parker harmadik kalandjának befejezte után újabb szuperhősös filmet forgat. A Doc Savage - Árnyék - The Avenger trióból azonban mégis a középső mondhatja magát a legszerencsésebbnek, hiszen Raimi külön filmet szentel a kalandjainak.

A megszállott képregényrajongók bizonyára emlékeznek az 1994-es az Árnyék című filmre, melyben Alec Baldwin alakította az embereken segítő hőst. A film elég rosszul teljesített, szóval érthető egy ekkora szünet. A mozi a Columbia Pictures égisze alatt forog. A főszerepre pedig a mester egyik kedvenc színésze, Bruce Campbell tűnik a legesélyesebbnek.

Az Árnyék a '30-as évek egyik legnépszerűbb képregényhőse volt. A karakter ötlete Walter B. Gibson fejéből pattant ki. Számos rádióműsor, tévéfilm és mozifilm hőse volt már. Ám az említett fiaskó után most újabb nagy lehetőséget kapott a visszatérésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #3
    Az okés h a film nem volt katasztrófa ahogy sokan gondolják, de ezek a Street and Smith Publications karakterek nem vmi nagy számok..
  • pauly #2
    szerintem s evolt rossz...
  • Librarian #1
    Nekem az első film is tök tetszett, jó nem volt olyan nagy szám, de szerintem kellemes volt.