Ötvös Tibor

Itt az első Transformers előzetes

A hétvégén felkerült a Transformers hivatalos oldalára a film első előzetese. Bár szinte semmi lényegeset nem mutatnak, elég hangulatosra sikeredett a rövidke trailer.

Kezdenek elkényeztetni minket Hollywood marketingesei. Alig hevertük még ki a rettentő hangulatos Pókember 3 és Ghost Rider előzeteseit, máris megjött a DreamWorks égisze alatt készülő Transformers trailerje.

Az előzetest a hivatalos oldalon lévő "WATCH THE EXCLUSIVE ANNOUNCEMENT NOW" feliratra kattintva tehetjük magunkévá. Bár ez a trailer hangulatában - szerintem - elmarad az előbb említett kettő blockbusterétől, de az érzékelhető, hogy Michael Bay komolyan veszi a feladatot.

Igen, a direktor az akcióguru Bay lesz, aki eddig a DreamWorks logója alatt mindössze az - érdemtelenül - nagyot bukott A szigetet tette le az asztalra. A film szerepeiben Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Jon Voight, Bernie Mac, Tyrese Gibson, Rachael Taylor, Amaury Nolasco, Kevin Dunn és Ronnie Sperling bizonyíthatják tehetségüket.

A Transformers 2007. július 4-én kerül az amerikai mozikba. Reméljük folytatódik a hazai forgalmazók eddigi remek munkája - legalábbis a blockbusterek terén - és nem kell sokat várnunk a robotok háborújára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cruzifix #11
    ez nagyon gagyi
  • Beast Machine #10
    hülye
  • Tauren5 #9
    szerintem Marsnak az a köze, hogy ott keresik a kiber bolygó kulcsot.
  • kandeláber #8
    A sziget az USÁban bukott igazán nagyot, nemzetközileg jobban szerepelt. 126 milliós költségvetés mellett világszerte 160 milliót hozott. A tavalyi év igazi nagy bukása a Lopakodó volt, ami 135 milliós költségvetés mellett mindössze 77 milliót hozott.
  • sirtomi #7
    Ez inkább csak teaser, kis kedvcsináló, de ennek jó is volt. Érdeklődve várom a Transformers filmet.

    Mondjuk nemtudom mi köze a Marsnak és a marsjáróknak az eredeti képregényhez.

    Atomreaktor: Hogy mi a mondanivalója? Semmi! Azért csinálják, hogy szórakozz, kikapcsolódj. Nem kell mindennek mondanivaló, hogy jó legyen :)
  • Atomreaktor #6
    Én már annyira unom ezeket a képregény stb adaptációkat. Látványosak, oké. De mi a mondanivalójuk???? Ezért lehet el fogtok küldeni a fenébe, de: Butított világnak butított filmek. Semmi értelmük.
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Szerintem, joggal bukott a Sziget - irritálóan átlátszó forgatókönyvi fordulat, gyenge színésznő, minimál környezet CGI-vel megnyomorítva.
    A vége meg egyenesen szánalom volt.
  • akyyy #4
    hú, teccik ez a trailer:) a spirit meg a másik marsjáró, erre a robot hogy szétveri:)
  • winnie #3
    attól, hogy jó, vagyis, hogy neked tetszett, még lehetett bukta.

    a tavaly év egyik legnagyobb bukása volt a sziget - és nem feltétlenül azért, mert nem tetszett az emebreknek, hanem mert nem is érdekelte őket a hatalmas költségvetésű akciófilm. (egyszerűen minden reklám dacára nem mentek el a mozikba. vagyis az érdeklődés hiányzott)
  • saco #2
    Egyetértek