Németh Szabolcs

Test Drive Unlimited - akcióképek

Most már kétség sem férhet hozzá, hogy ha az Atari az irányítást megfelelően lövi be, akkor a Test Drive Unlimited hatalmas siker lesz. A képek ugyanis lenyűgözőek.

Ahogy közeledik a játék megjelenése, úgy sokasodnak az anyagok a TDU-el kapcsolatban. Az Atarinál ügyesen adagolják a képeket, videókat. A lényeg, hogy minden héten mutatnak valamit, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Az AC Cobra után végre akcióképeket tártak elénk a fejlesztők. Csak ismételni tudjuk magunkat: a sorozatos bukások után a Test Drive Unlimited lehet az a cím, amely visszaemeli a Test Drive-ot a helyére, azaz a legjobbak közé. A külcsín már megvan hozzá, egyedül a tetszetős vázat megtöltő tartalomról vannak még homályos ismereteink.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Persze ami késik, az nem múlik, remélhetőleg a program piacra dobása előtt egy demót is elérhetővé tesznek az Atarinál. Mennyire örülnénk, ha azt mondhatnánk a próbaverzió után, hogy sikerült, az Atari tényleg megcsinálta! Erre a kijelentésre remélhetőleg már csak pár hónapot kell várnunk. Ha a cég ezt is bebukja, akkor még éveket…

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #4
    hát annak már szurkolhatsz...
  • NEOreg3 #3
    ha rossz lesz a demo fogadtatása lehet, hogy mégtovább fogják fejleszteni
  • gyuri12 #2
    … <---ez mit jelent?:)
  • wolruf #1
    Hát szurkolok, hogy az irányítás valóban jó legyen