SG.hu

Vidióták – új napi műsor a Viasat3-on

A Viasat3 2006 augusztus közepétől saját gyártású napi műsort indít. A műsor a világ számos országában már nagy sikert hozó home videókra épít – kiegészítve a magyar nézők által beküldött felvételekkel.

A műsor házigazdái Ricsi és Qka, akik korábban az Animal Cannibals formációban váltak ismertté. A Vidióták minden hétköznap 19.30-kor lesz látható a csatornán, ahol eddig hasonló stílusú műsorként a Nevess csak! és a Guiness World’s Record Őrült Világ ment. A Viasat3 szándékai szerint azon 18-49 évesek között lesz a népszerű a műsor, akik alternatívát keresnek a hírműsorok és az infotainment magazinokkal szemben.

A műsorban válogatott tematikák szerint a műsorvezetők kommentálásában láthatók a home video klippek, és jelentős hangsúlyt kapnak majd a magyar nézők által beküldött felvételek. A csatorna várja a nézők és a vállalkozó szelleműek által készített amatőr felvételeket – maximum 1 percben, bármely sztenderd video formátumban -, a legjobbak bekerülnek a műsorba és a készítőiket értékes nyereményekkel jutalmazza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!