Berta Sándor

2007-ben jön az Explorer 8

A Microsoft az elmúlt években alig törődött az Internet Explorer fejlesztésével. Ennek az időszaknak azonban most vége - nyilatkozták a redmondi cég képviselői.

Az IE 7-es verziója a tervek szerint decemberben fog megjelenni, így az új Internet Explorer 8-ast 2007 végére ígérik a szakemberek. Erről a Microsoft munkatársai egy szingapúri rendezvényen számoltak be, az információkat az egyik résztvevő a blogjában hozta nyilvánosságra.

Az elképzelések szerint az IE 7 harmadik bétaváltozata nyáron jelenik meg és ez lesz az utolsó bétaverzió. Ezenkívül kiderült az is, hogy az amerikai vállalat ismét gőzerővel fejleszti majd a böngészőjét és a tervek szerint az Internet Explorer új kiadásai minden év végén fognak megjelenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • janyikzs #9
  Az az egyik legnagyobb gond, hogy az emberek legtöbbje csak a külsőségeket nézi, amiből az SP2 valóban nem sokat tett hozzá az IE6-hoz:
  1. Informáaciós csík (felül szokott beugrani sárga színben)
  2. Pop-up blocker (általában szintén a sárga felületen keresztül figyelmeztet ez is)
  3. Internet Explorer Add-on Manager, amivel elvileg könnyeben lehet boldogulni a felrakott/felrakandó add-on-okkal (bár ez még nem lett a legjobb)

  A többi frissítés (nyilván a legtöbb a biztonsági jellegű) úgymond rejtve marad a szemünk elől.
 • janyikzs #8
  Én nem vitatkoznék, de ehet, hogy a hatalmas az túlzás volt részemről, ámbár a "frissítési" lista, a microsoft oldalán elég hosszíúra sikeredett, ebből is gondolom, hogy nem 3-4 dolgot javítgattak csak.
  Ha lesz kedvem, akkor megkeresem és belinkelem.
 • mousee #7
  Hát, 2007 végére igérik...hát nemtudom, ms cuccok sosem a pontosságukról híresek...tutkó ez is csúszni fog csomót :))) csinálják meg a hetest jól, nem kell sietni a nyolcassal egyenlőre :PP
 • DjDano #6
  ezzel vitatkoznék, a hatalmas rácfelvarrás kimerült egy beépített pop-up blokkolóban és néhény biztonsági frissítésben.
 • Rolesz #5
  én pl tudtam
 • Diocles #4
  de
 • BandiG #3
  Csókom az explorer nem véletlenül a windows shelljének a neve??????
 • janyikzs #2
  A hírről sok jót és rosszat lehetne mondani. De szerintem az a lényeg, hogy nem is árt neki, ha fejlesztik sűrűbben. Bár sokan elfelejtik, vagy nem is tudják, hogy az IE 6-os verziója hatalmas "ráncfelvarráson" esett át az SP2 megjelenésekor (is). Csak új (fő)verziószámot nem kapott, bár az az igazság, hogy ettől függetlenül elég sok probléma van vele.
 • vg #1
  Csodálatos