Németh Szabolcs

Fire Department 3

Ha valami, akkor a Fire Department az, ami konkurálhat az Emergency sorozattal. Nézzük, hogy mit várhatunk a Monte Cristo legújabb programjától.

Kezdjük rögtön azzal, hogy a játéknak igazi története lesz. A mese két tűzoltóról szól, akik egymás mellett dolgoznak. Ray és a főnöke, Frank kalamajkája egy feladat elvégzése közben kezdődik. Ray - ellentmondva felettese parancsának - a saját feje után megy és ennek egy civil issza meg a levét. A haláleset után a mentésben Ray is csúnyán megég és természetesen a parancs megtagadása miatt ki is rúgják.

Az évek alatt Rayben egyre csak erősödik a gyűlölet, ahogy mindennap a tükör elé áll és szemléli összeégett arcát. Elhatározza, hogy bebizonyítja, nem ő volt a hibás, hanem Frank. És ezért bármire képes - úgy gondolja, hogy a cél szentesíti az eszközt, és még a gyújtogatástól sem riad vissza.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A történet öt kampányban és 13 küldetésen keresztül teljesedik ki. Bevetésekre számíthatunk Németországban, Ukrajnában, Nagy-Britanniában, Franciaországban és nem utolsósorban az USA-ban. Az eddig is választékos egységeket továbbiakkal bővítették ki a fejlesztők, amik megjelennek mind a mentést végző, a katasztrófaelhárító és a tűzoltásban segédkező járművek, szerkezetek terén is. A játék igazi újdonsága a nem scriptelt kihívások lesznek.

Ez azt jelenti, hogy nem az Emergency 4-hez hasonlóan programozzák a tűz terjedésének irányát. A Fire Department 3-ban a lángnyelvek a szél irányának és erősségének megfelelően fognak tovaterjedni. A vizuális élményről sokat nem kell mondanunk, a képek mindent elmondanak. A környezet szabadon zoomolható és forgatható lesz, valamint a fényeffektekre igazán nagy hangsúlyt fektettek a Cristónál.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Természetesen véleményt nem mondhatunk, de egy biztos: ha ezek az ígéretek mind valóra válnak, akkor az Emergency 4 trónja igencsak meginoghat.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rogar #18
    Sztem kicsit igénytelen hogy a tüzoltóbácsik kezébe van egy tömlő amiböl jön a viz.. de honnan??? az oda teremtödik?
  • nesto #17
    hogy kell feltölteni a faszikat vízzel amikor kifogynak a tartályuk
  • azer689 #16
    Nekem az a szar starforce szar van meg és nincs hozá gamefix mit csináljak????
  • nesto #15
    demoját lelehet szedni, egészet meg töltsd ahonnan tudod. szerintem jó játék, aki tud németül annak kifejezetten jó, mert nem valami bonyolult benne a szöveg. grafikával sincs gondom, hogy mikor unom meg majd azt nemtudok, demoba csak 1 pálya van.
  • nesto #14
    demoját lelehet szedni, egészet meg töltsd ahonnan tudod. szerintem jó játék, aki tud németül annak kifejezetten jó, mert nem valami bonyolult benne a szöveg benne. grafikával sincs gondom, hogy mikor unom meg majd azt nemtudok, demoba csak 1 pálya van.
  • pitbulllll #13
    sim city 4 grafpowa
  • livin #12
    Megvan mar ez a jatek valakinek?
  • zachi #11
    nekem bejön
  • Meszesán Imre #10
  • spk202 #9