SG.hu

100 000 regisztrált felhasználó a TeszVesz.hu-n

Alig több mint egy évvel indulása után a TeszVesz online aukciós portál regisztrált felhasználóinak száma elérte a 100 000 főt. Ezzel a TeszVesz Magyarország legdinamikusabban fejlődő online piacterévé vált. A portál üzemeltetői kiemelt hangsúlyt fektetnek az oldalon zajló aukciók biztonságára.

A TeszVesz online aukciós piactér szolgáltatásait 2005. január 6-án indította az üzemeltető Sanoma Payback Kommunikációs Kft. Az azóta eltelt alig több mint egy év alatt a portál regisztrált felhasználóinak száma folyamatosan és dinamikusan növekedett, immár meghaladja a 100 000 főt. Jelenleg több mint 80 000 aukcióra lehet licitálni, a kínálat azonban napról napra bővül, egy átlagos napon 15 000 új aukció kerül fel az oldalra. A TeszVesz kiemelkedő eredménye, hogy eddigi működése során számos új felhasználóval ismertette meg hazánkban az online aukciózás fogalmát, menetét.

A TeszVesz mindemellett kiemelt figyelmet fordít a rendszerén keresztül zajló aukciók biztonságára. A hazai hasonló szolgáltatások közül egyedüliként minden felhasználó adatait - az adatvédelmi törvények maximális betartásával - leellenőrzi, így csak az a felhasználó tud aukciót indítani, aki valós és pontos adatokkal regisztrált. Ezáltal kiszűrhetők azon felhasználók, akik nem komoly szándékkal tervezik használni a rendszert.

A TeszVesz sikereit stabil, professzionális technikai hátterének és az üzemeltetés terén szerzett több éves nemzetközi tapasztalatának köszönheti. A portált működtető Sanoma Payback Kft. egyik tulajdonosa az a lengyel Payback Csoport, amely az 1999-ben indult Allegro.pl online aukciós portált működteti Lengyelországban. Az Allegro.pl Lengyelország legnépszerűbb online szolgáltatása több mint 4 000 000 regisztrált felhasználóval és közel másfél millió aukcióval. A TeszVesz testvérportáljai Lengyelországon és Magyarországon kívül Csehországban, Oroszországban és Ukrajnában működnek. A Sanoma Payback Kft. másik tulajdonosa a Sanoma Budapest Zrt., amely meghatározó szerepet tölt be a hazai internetes piacon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!