Ötvös Tibor

Csak DVD-n a Hulk 2?

A legújabb hírek szerint visszatér az egyik leghíresebb "szuperhős", a zöld óriás Hulk. Mielőtt a rajongók örömkönnyeket hullajtanának, sajnos be kell jelentenem, hogy a gyártó stúdió már az előkészületi fázisban ráragasztotta a folytatásra a "Csak DVD-n és videón" cimkét.

A lépés érthetetlen, hiszen az első rész világszerte hatalmas sikernek örvendett. Ez persze nem volt meglepő, hiszen a készítésben olyan emberek vettek részt, mint Ang Lee, Eric Bana és Josh Lucas.


Biztos kell egy B-kategóriás Hulk?

A hír tükrében sajnos semmi esélye Eric Bana visszatérésének Hulk szerepében. A folytatás főszerepére az egykori Mulder ügynököt, David Duchovnyt kívánják szerződtetni. Duchovny ezzel belép a B-kategóriás "sztárok" népes táborába, hiszen az X-Akták óta egyszerűen nem találja a helyét.

A DVD-n való megjelentetés okáról nem kaptunk hírt. De valószínű a stúdió úgy látta, hogy hősének nincs esélye olyan szuperemberekkel szemben, mint az X-Men-ek, a Pókember, A Fantasztikus Négyes vagy az újból feltámasztott Denevérember és Superman. Pedig a Fenegyereket már egyszer legyőzte a pénztáraknál Hulk, de úgy tűnik egy második menetet már nem engedélyeznek neki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ecology #19
  A HULK egy király múvi ! Megnéznék még vagy 10 részt!
 • C7 #18
  story jó, de a film egy kicsit unalmas.=>Hulk
 • C7 #17
  ebben nincs igazad! a pókembernél se jobb, pedig a pókember sose volt a kedvencem. a story jó, de a film egy kicsit unalmas. Marvelből még mindig a Fantastic 4 a legjobb!
 • zoliii #16
  A hulk 2 csak DVD-én fog bejönni de egy másik szinész fogja játszani a főszerepet.
 • winnie #15
  hulk nagy film volt. képregény fíling ezerrel görög drámába oltva.
 • Tower Guard #14
  "Pedig a Fenegyereket már egyszer legyőzte a pénztáraknál Hulk" Szerintem a fenegyerek ezerszer jobb mint a hulk és hogy a Hulk 2 csak dvd-n lesz
 • zberta #13
  Persze csak az a titka, hogy nem a silány magyar szinkron-os verziót kell nézni hanem az eredetit!
 • zberta #12
  Mioről beszéltek ez egy nagyon jó képregényadaptáció volt...Nagyon hiteles színészi játékkal nagyon eltalált trükkökkel, gyönyörű zenével! Az egyik kedvenc filmem!
  100% jobb mint az Pókember vagy Fantasztikus 4-es!
 • Danecay #11
  Mondjuk már amikor kijött az első rész lehetet tudni, hogy trilógiának készül a HULK, sőt azt is olvastam valahol anno, hogy Eric Bana aláírt mind a 3 részre. Na most vagy ez nem volt igaz, vagy Bana bácsi úgy gondolta hogy egy Trója vagy egy Münnhen nem biztos, hogy hiányzik neki a HULK 2. Kíváncsi lennék, hogy Eric Bana azért nem vállalta a filmet, mert csak DVD-n fog kijönni, vagy azért fog csak DVD-n kijönni mert Eric Bana nem vállalta a szerepet? :D Persze biztos más is áll a háttérben.
  Igaz, hogy a HULK nem volt egy feledhetetlen alkotás, különösen ott idegesített fel amikor HULK és apja, Nick Nolte harc közben már gigantikusnak mondható energiagömböt generáltak. A képregényt nem ismerem, úgyhogy elképzelhető, hogy ez is benne van, mind1. Az ilyen dolgoktól eltekintve voltak azért benne jó jelenetek és a hangja is jó volt. Vakószínűleg ha kijön a 2. rész, meg fogom azt is nézni de sajnos az a tény hogy csak DVD-n fog megjelenni azt hiszem minőségileg is sejtet valamit :(
 • MrPrise #10
  Nekem is tetszett a film. A kisképernyős jelenetek miatt is. Anno az XIII-ban (játék) láttam hasonlót először.