Ötvös Tibor

A Warner Bros. 2006-os filmkínálata

Az év vége felé a stúdiók kezdik nyilvánosságra hozni 2006-os filmterveiket. Tekintsük most meg a Warner Bros. Pictures sikergyanús filmbemutatóit.

Firewall


Jack Stanfield egy bank vezető biztonsági embere. Egy napon egy férfi állít be hozzá, aki megfenyegeti: ha nem lop el 100 millió dollárt a bankból, kivégzi a családját. Az akció-thriller főszerepében Harrison Ford és Paul Bettany lesznek láthatóak. Fordra igazán ráférne egy sikerfilm, hiszen Az elnök különgépe óta nem forgatott anyagilag jövedelmező mozit. A rendező Richard Loncraine másodszor dolgozik együtt Bettany-val, a tavalyi romantikus Wimbledonban már rendezte a tehetséges színészt.

A film 2006. február 10-én kerül a mozikba.

V, mint vérbosszú


A film története egy olyan világban játszódik, melyben Németország győzedelmeskedett a világháborúban, ezért most Nagy-Britannia is náci állam. Ebben a korrupt világban egy, mindenki által csak V-ként ismert maszkos harcos folytat szabadságharcot a kormánnyal szemben. Egy napon V megment egy fiatal lányt, aki ettől a naptól kezdve a hős egyik legnagyobb segítőjévé válik.

A film a Mátrix-trilógiával félistenekké váló Wachowski fivérek legújabb munkája lesz. Az akciómozi egy azonos című, Alan Moore képregény alapján készült. Az úriember nevéhez még olyan füzetecskék fűződnek, mint A pokolból vagy A szövetség. A főszerepekben a Mátrix Smith ügynöke, Hugo Weaving valamint a film kedvéért fejét kopaszra borotváló Natalie Portman lesznek láthatóak.

A mozikban 2006. március 17-én izgulhatunk az új Wachowski-varázslaton.

Lucky You


Huck Cheever megszállott pókerjátékos, ám valahogy az igazi nagy fogás eddig elkerülte. Huck úgy érzi saját kezébe kell vennie a szerencséjét és elindul Las Vegasba, ahol benevez a világ legnagyobb pókerversenyére.

A film főszerepeiben a Münchenben is főszerepet alakító Eric Bana, valamint Charlie egyik angyala, Drew Barrymore brillírozik. Aki a rövid történet valamint a szereplők alapján egy romantikus vígjátékra tippelnek, azok most csalódhatnak. A Lucky You ugyanis kőkemény dráma lesz. A rendezés igazán jó kezekbe került, hiszen a 8 mérföld, Szigorúan bizalmas és az Egy cipőben direktora, Curtis Hanson vezényli le a filmet.

A dráma 2006. április 7-től lesz látható az Államok fílmvásznain.

The Lake House


A romantikus dráma középpontjában egy tóparti ház áll. Itt él egy magányos doktornő és egy félénk építész. Bár közös házban élnek, szóban mégsem érintkeznek egymással, csak levélben. A 2006. június 16-án mozikba kerülő romantikus film új álompárt hozhat létre Hollywoodban. Az építész Keanu "Neo" Reeves, míg a doktornő Sandra Bullock alakításában tárul majd elénk. A rendező Alejandro Agresti számára ez lesz az első, Hollywood-i sztárokkal forgatott filmje.

Természetesen lesz még film, melyet a Warner stúdió készít, de azokkal már foglalkoztunk. Ilyen a Superman legújabb része, a Brad Pitt-féle Jesse James western, valamint az M. Night Shyamalan-féle The Lady in the Water.

Holnap egy másik vezető stúdió, a Sony Pictures terveit vesszük számba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IoIa #9
    Rühellem az olyan történeteket, amik hasonlók, mint a "mi lenne, ha a Mari néninek f.sza lenne?". Ráadásul az ilyen egyszem hősgyerekek, akik megmentik a világot, borzasztóan nevetségesek. 5 évesek szintje.
  • sweech #8
    a V, mint vérbosszú fasza lesz
  • IoIa #7
    Ez mind felejtős. A V különösen.
  • _Vegeta_ #6
    A szineszek nem mennek nyugdijba. :)
  • Alfa Of NS #5
    "A film a Mátrix-trilógiával félistenekké váló Wachowski fivérek legújabb munkája lesz."

    LOL
  • Atyus #4
    Nem attól rossz vagy jó színész valaki, mert nem 30 éves !
    Egy Sean Conerry vagy épp Harrison Ford mindig is tud játszani, a vérükben van, s nem a fejükben !
  • vg #3
    Harrison Ford nagypapa... én már nem vagyok rá kíváncsi. Mennyen nyugdíjba!
  • Yfel #2
    Remelem lesz meg boven jo filmjuk mert ez egy eleg gyer felallasnak tunik... a V-n kivul

    Y
  • 5i #1
    Érdekes kínálat. A V, mint vérbosszút kifejezetten várom, bár a bemutató alapján nem lesz valami különleges. Viszont a Harrison Fordas ígéretesen hangzik.