SG.hu

Kristályokkal díszített hűtő az LG-től

Az LG Electronics Koreában piacra dobta a világhírű Swarovski kristályokkal díszített, háromajtós, luxuskategóriájú hűtőszekrényét. Az LG még fontolgatja az egyedi, kisszériás luxuscikk más piacokon történő bevezetését.

A több mint 4 900, Ausztriából importált kristályt a hűtőszekrény fogantyújába, a minibárba és az LG logóba ágyazták. Az összesen 200 példányban készülő, Swarovski French Dios névre keresztelt speciális modell ára közel négymillió won, azaz majdnem négyezer dollár (800 ezer forint). Ezzel a készülékkel a vállalat folytatja egyedi tervezésű, high-end háztartási gép sorozatát, amelyet a híres festők, mint például Van Gogh vagy Matisse alkotásaival díszített ARTCOOL légkondicionálóival indított nemrégiben.

A 900 mm széles, háromajtós hűtőszekrény a világ legnagyobb kapacitásával büszkélkedhet. A készülék két szélesre táruló felső ajtaja osztatlan hűtőteret takar, alul pedig a praktikusan kihúzható fiók nagy méretű fagyasztót rejt magában. A konstrukció Koreában átütő sikert aratott, rögtön a bevezetés után az összes hűtőszekrény eladás 30 %-át teszi ki ennek a modellnek a forgalma.

A modell prémium kvalitásai nem csak a tetszetős külcsínyben mutatkoznak meg. A Linear Compressornak köszönhetően a berendezés működése zajtalan, nem vibrál, valamint környezetbarát és energiatakarékos. Az új hűtő különlegességei közé tartozik a antibakteriális Bioshield™ ajtószigetelés és a Biosilver™ ezüst ion alapú bevonat, melyek lassítják a penészgombák és a különböző baktériumok megtelepedését és elszaporodását, ezzel segítik az ételek higiénikus tárolását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • John Wayne #2
    :) Hehhe:) Jól jönne egy itthonra, az aranyozott budi mellé.
  • pemga #1
    Wow, DKoreában 30% megengedheti magának? Kell oda munkavállalási? :).