Demkó Zsolt

Grand Raid Offroad infók

Az Asobo Studio kiadott egy új videót és pár képet a Grand Raid Offroad című játékáról. Éppen ideje volt már, mivel utoljára közel egy éve hallhattunk erről a fejlesztésről.

Persze az Asobo Studio nem tétlenkedett, idén márciusban kiadták a CT Special Forces: Fire for Effect című akciójátékukat és természetesen mindemellett folyt a Grand Raid Offroad fejlesztése is. Erről semmi információt nem szivárogtattak ki, szomorúan láttam hónapokig, hogy a játék hivatalos oldala semmit sem változott, eddig. A héten egy kicsit renoválgatták az oldalt, pár új kép és egy videó is felkerült végre.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az új ígéretek szerint igazán változatos pályákat fogunk kapni, amelyek egyenként a 10 000 km2-et is elérik. Lesznek sivatagi, erdős és hegyes területek, amelyeken folyók is előfordulnak. Egy pályán több mint 20 000 km-es útszakasz is található, természetesen nem mindegyik a pályavonalnak megfelelően. Ezeket a cseppet sem laza utakat a játékban található harminc 4x4-es jármű valamelyikével teljesíthetjük. Választhatóak lesznek kamionok, terepjárók, pickupok, de természetesen nem licenceltek, ugyanis törést is ígérnek a fiúk. Meresztettem a szemem, de úgy tűnik, a játék ezen része még nem publikus, dolgoznak még rajta.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Összesen több mint 40 pályán versenyezhetünk, száguldozhatunk mindenen keresztül. Lehetőségünk lesz a gép ellen is játszani, de persze a többjátékos részt sem felejtették el. A játék akár lehetne a magyar fejlesztésű 1Nsane és a 4x4 Evolution gyermeke is, ami igen szépen hangzik, de meglátjuk, mit tudnak megvalósítani a srácok.

Persze azért pár zavaró tényezőn is megakadt a szemem: igazi offroad játéknak ígérik, de a videó alatt az autók egy szemernyit sem lettek piszkosabbak, a tereptárgyakon pedig egyszerűen átsuhantak. De itt azonnal meg is jegyzem, hogy csak jövőre kerül boltokba a játék, és mivel kihagyják a karácsonyi szezont, várhatóan bőven fejlesztenek még a játékon. Persze addig nem kell unatkoznunk, hiszen itt van nekünk a Cross Racing Championship 2005.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • onimusha #9
    szépnek tűnik, de ez inkább egy ilyen ne mtudtuk kifizetni a dakar licenceket szal csináltunk egy look a like -ot,
  • Antifasiszta #8
    NAGYON GYENGE!!!
  • Battlefront #7
    Jaj de jó kaptunk még egy mashed-et
  • Akuma #6
    ~10000négyzetkilóméterre kb(!!!) ráfér a ~20000km út (ami meg valószínüleg kerekített adat, felfelé)
    20000méteren nem kezdenek el offroadolni, ez kizárt... pl Párizsból indulva Dakarba érkezve tuti többezer kilóméter
  • M@TriX #5
    huh, rámhoztad a frászt, hogy benéztem :)
    valszeg igazad van, de a hivatalos infókban van ez írva, úgyhogy vagy így lesz, vagy ők írták el. majd meglátjuk
  • semi #4
    jó lenne , ha megint lenne a mai korban helyt álló rally-s jatek
  • gumikacsa #3
    20000 km-es útszakasz.... 10000 négyzetkm-er...nem lehet hogy ez el van írva? Kicsit sokallom. nem méter?
  • jefferson83 #2
    Én is azt néztem, hogy elég tetszetősek a képek.
  • mousee #1
    Zsír, egész szép a cuccos :P