SG.hu

Távozik Sugár András, a T-Mobile vezérigazgatója

A T-Mobile Magyarország igazgatósága és a társaság vezérigazgatója kölcsönösen arra az elhatározásra jutottak, hogy a vezérigazgató munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntetik.

Sugár András 2005. szeptember 6-ával távozik a T-Mobile Magyarország éléről. A vezérigazgató feladat- és hatáskörébe tartozó ügyekben átmenetileg Straub Elek, a T-Mobile Magyarország igazgatóságának elnöke jár el. A Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója és Michael Günther, az Igazgatóság elnök-helyettese, a T-Mobile International vezérigazgató-helyettese megköszönte Sugár András munkáját, elismeréssel méltatva az elmúlt több mint 10 év során elért üzleti sikereket, eredményeket.

"Sugár András létrehozott és - nemzetközileg is elismert menedzserként - magas szinten irányított egy olyan céget, amelyben minden tudás megvan ahhoz, hogy hosszú távon is piacvezető legyen a mobil piacon. Nagyra értékelem Sugár András tevékenységét, amit a mobil távközlés magyarországi megalapozásában, fejlesztésében végzett, valamint a Magyar Telekom Csoport eredményes működésében betöltött kiemelkedő szerepét. Nyugodtan kijelenthetem, neve összekapcsolódott a hazai mobilszolgáltatás rendkívül dinamikus fejlődésével" - mondta el Straub Elek.

Sugár András így értékelte az elmúlt időszakot: "egyedülállóan eredményes csapatmunkával sikerült újonnan alakult társaságként Magyarország legnagyobb ügyfélkörével rendelkező nagyvállalatává fejlődni, amely versenykultúrájával, hatékonyságával, innovatív ötleteivel, ügyfélcentrikusságával kimagasló európai értékeket képvisel. Több mint négymillió ügyfelünknek köszönöm a bizalmat, ami nélkül nem valósultak volna meg céljaink. A tulajdonosi kör jövőképével nem tudtam azonosulni, így tisztelettel és megbecsüléssel adom át a vezetést kollégáimnak és a tulajdonos által kijelölt vezetésnek".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • irkab1rka #5
  "A tulajdonosi kör jövőképével nem tudtam azonosulni"

  LOL

  Én is szoktam fizetésemelést kérni...
 • vg #4
  Straub Elek. Nevetséges!
 • pemga #3
  Valóban, csak én annyira nem ismertem őket és az ilyen cikkekhez kell a háttéranyag: Egyáltalán mi volt közöttük és mi történhetett. Én a T-összevonásra gyanakszom.
 • Cat #2
  ez két és fél éves cikk, ha ennyi ideig megfértek egymás mellett, akkor meg tudták volna oldani a jövőben is
 • pemga #1
  Érdemes ezt elolvasni hozzá. Csak hogy legyen valami háttere is a dolognak.