SG.hu

DVD-kölcsönzőt indított az Electro World

Az elektronikai kiskereskedelmi hálózattól a felhasználók havi előfizetési díjért korlátlan számú filmet kölcsönözhetnek ki az ország egész területéről.

Az Electro World elindította DVD-kölcsönző szolgáltatását Magyarországon a www.electroworld.hu/dvd címen. A vállalat közleménye szerint a kölcsönző kínálata mintegy 1800 filmet tartalmaz, magyar és külföldi sikerfilmek, mesefilmek és számtalan művészfilm is megtalálható.

A szolgáltatást a felhasználók az interneten keresztül tudják elérni: itt böngészhető a filmes adatbázis és választhatják ki a kölcsönözni kívánt DVD-ket. Ezt követően a filmeket postai úton kapják kézhez és tetszőleges ideig maguknál tarthatják. Miután megnéztek egy filmet, a küldeményekhez mellékelt ingyenes válaszborítékban visszaküldik és postafordultával kapják a következőt.

Az előfizetéses rendszerben működő szolgáltatás legkisebb csomagja havi 3490 Ft-ért vezető igénybe, ezért a díjért az előfizetők korlátlan számú filmet kölcsönözhetnek úgy, hogy egyszerre 2 DVD-t tarthatnak maguknál. Három DVD egyidejű kölcsönzése havi 4490 Ft-ba, 4 DVD egyidejű kölcsönzése 5990 Ft-ba kerül havonta. Sebestyén Péter, az Electro World Magyarország Kft. cégvezetőjének közlése szerint azok, akik még nem vásároltak DVD-lejátszót, ha a cégnél vásárolnak készüléket, két hét ingyenes DVD-kölcsönzést kapnak ajándékba.

Az Electro World egyébként nem saját rendszert használ, hanem az üzemeltetéséről hosszú távú megállapodást írtak alá a filmdirekt Kft.-vel, amely 2004 novemberi indulása óta nyújt hasonló szolgáltatást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pharaoh #7
    Nem rossz, kár hogy BP-i vagyko.
  • Equ #6
    bár nem próbáltam, de leírás alapján nekem dvdrent.hu jobbnak tűnik.
    ott futár hozza az új dvd-ket és egyben visszaviszi tőled amit megnéztél. jóval kényelmesebb mint postára rohangálni.
  • Mighty #5
    Szerintem 4500 ruppo nem vészes egy hónapra. Persze csak akkor, ha ki is használod mindíg. A szállítási időtől függően én elképzelhetőnek tartom a napi 1 film megnézését.
  • ttbela #4
    kár, hogy kurva drága. maradok a pecsánál:)
  • Luise #3
    belenéztem az adatbázisba, van film bőven!, és még bővül is a lista!
  • fie #2
    Hmm... csak nem felvilágosult gondolkodást érzek a levegőben?
    ("Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön")
  • Deniboj #1
    Gratula, jó ötlet.