Hörcsöki Szabolcs

Ingyenes Zoo Tycoon 2 kiegészítés

A tavaly novemberben megjelent Zoo Tycoon 2 programhoz ingyenesen tölthetjük le a tavaszt idéző kiegészítőt.

Ritka dolog manapság, hogy egy játékhoz ingyenes kiegészítő jelenjen meg, pedig a Zoo Tycoon 2 esetében most ez történt. Kedvenc állatkertünket számos új kiegészítővel gazdagíthatjuk, pl. szobrokkal, szökőkutakkal, trambulinnal. A kiegészítő csomag a játék menüjéből a Letöltések menüpont alatt érhető el, így természetesen internet kapcsolat mindenképpen kell hozzá.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Blue Fang által fejlesztett és a Microsoft égisze alatt megjelent játék kimondottan sikeresnek tekinthető a piacon, épp ez tette indokolttá a második rész novemberi megjelenését. A programban állatkertünk látogatóinak igényét kell kiszolgálnunk, s természetesen a mintegy 30 különféle állatról kell gondoskodnunk. A játék teljes mértékben három dimenziós, olyannyira, hogy "Vendég" módban magunk is egyszerű látogatóként sétálgathatunk körbe a parkon, így persze hamar kiderül, mint rontottunk el fentről.

A programban beépített fényképezőgép is a rendelkezésünkre áll, ha esetleg megörökítenénk egy-két szép pillanatot. A "Zoo Keeper" mód pedig az állatfetisiszták és Gerrard Durrell-rajongók igényeit szolgálja ki, kapcsold be és olyan közel mehetsz az állathoz mint még soha. Legalábbis játékban nem, mert az életben ez sajnos gyakran előfordul.

Virtuális tamagocsikból nincs hiány a piacon, a Blue Fang munkája azonban jóval igényesebb, részletesebb és átgondoltabb a többinél, igaz, nyilvánvalóan gyermekeknek szóló játék az idősebb korosztályt csak percekre, vagy annyira sem tudja lekötni. Mindazonáltal, akinek rendelkezésére áll az alapjáték, esetleg a dinoszauruszos kiegészítőt már beszerezte, most itt a jó alkalom, hogy újdonsággal töltse fel (le) kedvenc állatkert-szimulátorát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szarvasbogar #9
    szeretném megérdeni nem tudjátok-e hogy elindul xp-n a Zookeeper collection???
  • kosaerika #8
    ha tudtok valamit a [email protected] külsjétek el
  • kosaerika #7
    hello nekem az első rész van meg de valami indeo video playback nevezetű valamit keres, segítsetek az meg mi a kislányom teljesen odáig van érte
  • Keti #6
    Most vettem meg a gyereknek a játékot. Ebben már benne van a kiegészítés? Nálam a letöltés menüpontban semmiféle jelzés nincs.
  • adam012 #5
    microsoft ingyen játékot ad ki? na ezis új. bezzeg win 95-öt ki nem adnáák ingyen:P
  • HuHa #4
    Kéne egy Human Zoo kiegészítés:))
  • NEOreg3 #3
    már csak az alapot kéne beszerezni...
  • Flashy #2
    ez is ilyen végtelenjáték mint a Sims, a világ végezetéig lehetne hozzá kiegészítőket kiadni. lehet hogy egy kisebb ingyenes csomaggal felhívják a figyelmet a játékra, aztán utána kiadnak egy nagyobb fizetőset.
  • yy #1
    nahát, ezekkel meg mi történt?