SG.hu

A PC World átveszi a Magyar PC Magazint

Miután 2005 áprilisától szünetel Magyarország egyik meghatározó PC-s magazinja, a Magyar PC Magazin, a kiadók megállapodtak a havilap értékeinek továbbviteléről és olvasótáborának további kiszolgálásáról.

A több mint két évvel ezelőtt debütált kiadvány tartalmi értékeit teljes egészében a PC World szerkesztősége veszi át, munkájába bevonva a szünetelő magazin legjobb szerzőit, munkatársait is. Az IDG közleménye szerint a két lap közti együttműködést a kiadványban is jelezni fogják, a PC World 2005 folyamán szerepeltetni fogja címlapján a Magyar PC Magazin logóját is.


A Magyar PC Magazin előfizetői áprilistól átválthatják előfizetésüket PC World magazinra vagy Számítástechnika hetilapra. (A lehetőséget igénybe nem vevő előfizetők kártalanítását a Magyar PC Magazin előfizetéseit kezelő cég, az IPMA-Service Kft. végzi). Az IDG a megállapodás eredményeként a PC World értékesítését és összolvasottságát tekintve egyaránt növekedést vár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • nyanya #12
  A nyomtatott sajtónak meg van az az előnye, hogy a buszon is használható, meg ügyintézés alatt a hosszú várakozást ki tudod tölteni értelmesen.
  Előbb a D21, most meg a PCM. Már nem sokat kell kipipálni.
 • s1lkforrent #11
  Bezzeg 576 KByte, GAMER, Magyar PC Magazin fűbe harapnak..
  PC WORLD, Gamestar, PC GAMES.
  Háát ez kell a Magyar Népnek.. mazochista áll, birkák.
 • HUmanEmber41st #10
  Mióta van ADSL-em én se veszek semmilyen újságot.
  Minek ? A NET-en még a régebbi számok is megvannak...
 • irkab1rka #9
  Nyomtatott sajtó? Tényleg van még ilyen??? :DDDDD
 • [HUN]PAStheLoD #8
  mióta neten is megtalálható u. az az infó , ráadásul magyarul , és nem 1 hónappal később .. azóta nem veszek ilyen lapokat, főleg hogy a színvonal is nagyon sokat esett az évek alatt. Akinek nincs netük otthon, nekik még azért van pár lap (gs, guru, pc world..etc) de sajnos elég kevés info jut át abba a ~ 130 oldalba, ahhoz képest amennyi a neten egy hónap alatt keletkezik..
 • tomo #7
  en meg nem mertem elofizetni se gamerre, se pcm re. hat vegul bejott.
  sajnalom oket.
 • _Vegeta_ #6
  Enis vettem mindenfelet, es az a nekem a pcworld (regi) Guru (regi) es pc zed magazinok jottek be... Na persze a pc-x etalon volt. :))
 • _Vegeta_ #5
  Tegnap megtalaltam az 1996-11es PCworld cdjet. AAh azok voltak még a szepidok.. Quake shareware, win31, win95 programok. Vááá Meg is keresem megin. :))
 • winnie #4
  igazából maguk alól vágták ki a fát. nyilván naiv elképzelés volt, hogy ki tudnak válni a guruból és a chip-ből.
 • kicsizoz #3
  Én még emlékszem egy ZED magazinra is :)