Rónai György

Új Panasonic mobiltelefonok

A Panasonic az A500-as mellett bejelentette az új X szériás mobiltelefonjait is, amelyek az év végén jelennek meg. Az X100, X200, X300, X500, X700, és az A500 várhatóan először az ázsiai piacokon, majd azt követően Európában lesznek kaphatók.

A stílusos és kisméretű X100 beépített kamerával és 65 ezer színes TFT kijelzővel érkezik. A telefon mindössze 18 mm vastag, tehát könnyedén elfér bármilyen zsebben. Ezenfelül tartalmazza mindazt a tudást, amit el is várunk egy alap Panasonic telefontól, vagyis 32 többszólamú csengőhang, naptárfunkciók, számológép, és WAP böngésző is van benne. Az X200-ban VGA felbontású (640x480) kamerát találunk, és ugyancsak egy 65 ezer színű TFT kijelzőt. Emellett 16 polifonikus csengőhang, naptár, kalkulátor, és a WAP böngésző is benne van, ráadásul egy halom JAVA programot, és játékot is letölthetünk rá.


Panasonic X100 és X200

A fotósok barátja, vagyis az X300-as egy gombnyomásra felnyíló kijelzőt kapott, amely révén a fotózás, és a videóklipek készítése sokkal egyszerűbb. Az integrált VGA kamerának még időzítő funkciója is van, a rögzített anyagokat pedig az előző típusokból is megismert kijelzőn tekinthetjük meg. A készülék támogatja a GPRS-t, és az MMS küldést is. Mindemellett az X300 egy könnyű, és könnyen is használható készülék, amely a legfrissebb divatot viszonylag nagy tudással kombinálja.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Panasonic X300 - klikk a képekre a nagyításhoz

Az X400 is egy gombnyomásra kinyíló telefon, amely megkönnyíti a fotózást VGA kameráján. Ebben még szürkületi üzemmód is van, amely segítségével jobb minőségű képeket készíthetünk akkor is, ha a fényviszonyok már nem optimálisak. Ezenkívül ugyanazt a tudást, és kijelzőt kapta, mint az eddigi készülékek, azonban még stílusosabb külsőbe bújtatva.


Panasonic X500

Az X500 VGA kamerája már 4x digitális zoomra is képes, ráadásul már JPEG tömörítésű mozgóképeket is fel tud venni. Ebben a többi készülék tudásán felül 40 db polifonikus csengőhang található, és várhatóan már a harmadik negyedévtől elérhető lesz.


Panasonix X400 és A500

Az A500 megkönnyítve a fényképezést és a tárcsázást ugyancsak gombnyomásra nyílik. Támogatja az MMS üzeneteket, és a fotóinkkal át is alakíthatjuk a képernyő megjelenését. A készülék cserélhető előlapos, ami önmagában nem egy nagy újdonság, azonban ez az első olyan készülék a piacon, amely csupán 19 mm-es vastagsággal teszi ezt lehetővé. Az A500 tehát kiváló választás azoknak, akik teljesen személyre szabható, kinyitható telefont szeretnének. Tudását illetően ugyanazt nyújtja, mint az X200, és várhatóan a többi társával együtt negyedik negyedévben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PyRex #10
    Nokia 6230 rulz....
  • semi #9
    Sztem nem csúnyák!
    Ehhez mit szóltok:
    http://www.panasonicmobile.com/e_eng/products/g70/index.html
  • simia #8
    De a NOKIA tényleg csúnya telefonokat gyárt! :P
  • cSuwwi #7
    anno 6210-nek hívták. nagyakksival 1 töltéssel majdnem 2 és fél hétig elment...
  • Anee #5
    bluetooth,infra,1.3mp kamera,bővíthető memória......a hírek szerint egyik se lesz????nem hinném...de ha nem lesz akkor eléggé középkategóriások lesznek csak
  • Borg #4
    Naja, az X400 meg az A500 tetszetős, ráadásul az A500 már hamarabb is kapható lesz.
  • lovagregeny #1
    Vajon miert aron adjak piacra oket? Az X400 es 500 nem jelent forradalmi attorest, mert mar regota vannak ilyen vastagsagu telefonok, de az uzletpolita jelen esetben ujnak tekinti, es varhatoan nem lesz olcso.. Tudtatok hogy a legjobb telefont is megcsinaljak 5000 forintbol?
    Es 100.000ert is eladhatjak az uj tulajdonosanak.