Szasza

Toplisták élén az Amerikai Pite harmadik része

Elkészült az Amerikai Pite harmadik része az Amerikai Esküvő, amely máris a filmes toplisták élén áll. A harmadik rész a különc szerelmes pár Jim (Jason Biggs) és Michelle (Alyson Hannigan) bolondos és sietős esküvői előkészületeivel indul. Azért oly sürgős a mennyegző, mert Jim nagymamájának betegsége miatt, még halála előtt szeretné unokáját az oltár előtt látni. Természetesen a már előző részekből ismert nagyszájú Stifler (Seann William Scott) fergeteges legénybúcsút tart, ahol mint mindig, Finch-csel (Eddie Kaye Thomas) versenyez a hölgyek kegyeiért.

A Jimet megformázó Jason Biggs nemrég a riportereknek azt nyilatkozta, hogy a trilógiának ez lesz az utolsó része.

"Kissé szomorú vagyok emiatt, mert életem egy csodálatos szakasza volt a forgatás, és sajnálom, hogy többé nem játszhatom együtt a többiekkel. Egy ilyen filmben játszani összehasonlíthatatlan bármilyen élménnyel. Az egész egy nagy buli!" - mondta Biggs. A színész még hozzátette, hogy ezután komolyabb főszerepekben is szeretné magát kipróbálni.

Szakértők szerint a Pite 3, az előző rész 235 millió dollárnyi bevételét is túlszárnyalja majd. Aki szeretne egy fergeteges vígjátékot látni, az feltétlenül nézze meg a filmet!


Michelle


Jim papája


Jim


Stifler


Stifler mamája


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)