Spencer

E3: NHL 2002

Az Electronic Arts híres sorozatának legújabb darabja, az NHL 2002, vagy ahogy mostanában hívni szokták az NHL 2k2, első látásra úgy tűnik, hogy sajnos nem más, mint egy komolyabb "update" az elődhöz képest. Ugyan egyelőre korai lenne messzemenő következtetéseket levonni, hiszen a program csak 60% állapotban van.

Amit a szoftverről tudni lehet, hogy a program megtartja a tavaly bemutatott motorját. Mindössze a számítógépes intelligencián javítanak egy kicsit, és persze a grafikai hibákat kozmetikázzák. A kommentárokért felelős programrész is a régi marad, de azért bekerült egy érdekes újítás a szoftverbe. Az új "Storyteller Mode"-nak köszönhetően a kommentátor képes lesz visszaemlékezni az évad korábbi eseményeire, és bizony fel is emlegeti majd a műsorvezető a nagy sikereket, bukásokat. Ez komoly előrelépésnek számít a kommentárok terén, ami sajnos a legtöbb sportprogram gyengéje.

Szintén újítás, hogy bevezettek egy érdekes kameralátószöget. A magát a korcsolyázó fölé helyező kamera garantálja a maximális sportélményt. Ha ebbe a nézőpontba váltunk a program lekeveri az összes háttérzajt, és hogy a pillanat még drámaibb legyen, csak a korcsolyát és a játékos szívdobogását lehet majd hallani. Természetesen mindez kikapcsolható a felhasználó kérésére.

Mindent egybevetve úgy tűnik, hogy az EA bizony megfogadta a mondást, miszerint "ha nem tört össze, ne javítsd meg!". Azt kell mondanom, hogy csalódott vagyok, mert az EA Sports úgy tűnik, nem akar rendszeresen fejlesztett termékeket piacra dobni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Geronimo #6
    igaz, az egyetlen normalis ea jatek talan az nhl,......detroit forever....
  • Anee #2
    Hát hozza a szokásos EA-SPORTS formát
  • Andris #1
    Ja. . . már ez megy 5 éve a FIFA-val meg NBA-el is. Namindegy én ugyse szeretem a sport játékokat gépen. :)