Szekeres Viktor

Itt a Különben dühbe jövünk rebootjának előzetese

Újabb klasszikus kap új köntöst - nemsokára itthon is.

Sokan szerették a Bud Spencer és Terence Hill-féle Különben dühbe jövünk című filmet, és még biztosan olyanok is vannak, akik máig azt hiszik, hogy a filmnek van folytatása. Nos, folytatása az nincs, és sosem volt, azonban feldolgozása (vagy rebootja) már van egy ideje, és az olasz mozis premier után mi is láthatjuk nemsokára a Netflixen, mint arról a(z egyelőre csak Netflixen fent lévő magyar feliratos) előzetes is tanúskodik, mely láttán sokak szíve fog megdobbanni a klasszikus mondat vagy zene hallatán.


Az Altrimenti ci arrabbiamo eredeti és Watch Out, We're Mad angol címre hallgató filmet itthon augusztus 24-étől láthatjuk, a főszereplői Alessandro Roia és Christian De Sica, valamint Alessandra Mastronardi. Augusztus végén kiderül, hogy a Netflix jó vételt csinált-e, amikor megvette a filmet. Meglátjuk, hogy vajon itthon feltör-e a toplistákra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #10
  Nyilván lehet, hogy nagyon szar lesz. Lehet, hogy nagyon jó. De az biztos, hogy ha más lenne a címe, akkor amellett, hogy kevesebben néznék meg, sokkal többen szeretnék, csak ugye manapság a sok hópihe már egy cím miatt elkezd hisztizni, és nem az érdekli, hogy szórakoznak-e egy jót.
 • wraithLord #9
  Kicsit olyan, mint egy francia film, hogy mindenki ilyen "egytucat" kinézetű, és - hogy politikailag korrekt legyek - senki sem különösebben szép. :D

  Azt már most látom, hogy Terence Hill szerepét nem sikerült elkapni, az ő karakterének nem csak azok a sarokkövei, hogy atletikus, mozgékony és sokat beszél, hanem hogy szépfiú is. Hát ez utóbbit nagyon nem lehet róla elmondani.

  Szerintem azért nem kell leírni, olasz film, biztos meglesz a hangulata neki, maximum nem sok köze lesz az eredeti filmhez.
 • kalapos01 #8
  "Miért nem lehet értelmezni azt, hogy egy film megbukik, akkor is ha vásárolt? :o "

  Akkor tudnád értelmezni, ha tudnád a bevételt, látnád a nézettséget, bármilyen mért dolgot. Mivel a Netflixen csak azt látod, hogy mi nagyobb, top10-es siker, ezért nem lehet különbséget tenni a "kis siker", a "közepes teljesítmény" és a "senki nem nézte meg" között.

  Tévében, moziban könnyű meghatározni valamit, ami bukás, de streamingen nem látunk mutatókat, nem tudjuk, hogy mikor sikeres egy most vásárolt 1974-es angol dráma. Valószínűleg ez nem nézettséghez van kötve, ugyanis míg a moziban egy plusz néző plusz pénzt jelent, a tévében egy plusz néző jelentHET plusz pénzt vagy más előnyt, addig streamingen egy vagy tíz plusz néző egy film esetében nem jelent semmit a Netflixnek. Azzal nem nyernek, hogy én vagy te két órával többet használjuk, mert nem fizetünk pluszba érte, nem nézünk reklámokat. Érted.
 • Macropus Rufus #7
  én azért gondoltam erre, mert nálunk a Bud Spencer / Terence Hill páros filmjei nagyon népszerűek. Tény, hogy nem mai filmek, de gagyinak nem nevezném őket, csak nem akarnak többnek látszani mint amik. Vélhetően a világ más részén nem lesz gond, de erre felé nem lesz nagy siker.
  Miért nem lehet értelmezni azt, hogy egy film megbukik, akkor is ha vásárolt? :o
 • kalapos01 #6
  Nem tudom. A régi nem volt rossz pedig, bár nyilván mai szemmel már gagyi. A fiatalokat ettől még érdekelheti egy ilyen akciókomédia. Meglátjuk, még ha azt nem is lehet értelmezni, hogy valami vásárolt sorozat "bukik" egy streaming platformon.
 • Macropus Rufus #5
  hát ez a film itthon tuti bukásra van ítélve.
 • zetortraktor #4
  Emberek, akik az IMDb-re hivatkoznak és olyan világban élnek, hogy azt hiszik, hogy egy ilyen filmet nem pontoznak le a trollok megtekintés nélkül. (De persze, ha azt gondolod, hogy ha a film remek, akkor rajzanának a 8, 9, 10 pontos osztályzatok, akkor nem téplek ki az álomvilágból.)

  És még mondja valaki, hogy a netezők 90%-át nem lehet befolyásolni. Szerintem nincs annál cikibb, ha valaki netes osztályzatokat vagy neadjisten kommenteket mond vissza. Nem azért, mert mondjuk nem valósak, hanem azért, mert konkrétan megnézi a netes osztályzatokat és elolvassa a kommenteket, hiszen akkora jelentőséget tulajdonít nekik.

  Szerencsére a többség nem ad a trollkommentekre.
 • Ender Wiggin #3
  a rebootok sosem a néző igények kielégítésére készülnek...
 • kandella #2
  3.1-en áll az IMDB-n. Mondjuk már az előzetesből is látszik.
 • sad1976 #1
  kinek volt erre igénye ?