Szekeres Viktor

Nagyon véres lett a 47 Ronin második része

A korhatáros filmek rajongói nem fognak csalódni az új 47 Roninban.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmnek határozta meg a korhatár-besorolását. Az egyik legtöbbeket érdeklő a listából mindenképpen az új 47 Ronin-film, a Blade of The 47 Ronin, és bizony R-es korhatárt kapott az alkotás, vagyis a 17 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott a megtekintése.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és ezúttal a szervezet az erős és véres erőszakot emelte ki a filmből, valamint a nyelvezetet, igaz, plusz jelzőket nem társított egyikhez sem. Ezek mellett még némi szexuális utalásra kell számítania azoknak, akik jegyet váltanak rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ellaberin #5
  Attól, hogy bevonzzák a nézőket. Értelmet, történetet ne keress. Bevétel legyen, ahhoz meg kell húzónév, itt a 47 Ronin az. Ha be jön a zsozsó lesz "47 Ronin 3, avagy nincs 48 órád".
 • cateran #4
  Ja, engem nem kell gyozkodnod :D Csak kamillaztam, hogy mifele folytatas lehet, mikor a 47 Ronin 1 szep kerek dramai tortenet. (marmint az eredeti..a film...okes) Mondjuk lehet belole 1 faszanyos CP film, bar eros ketsegeim vannak
 • Ender Wiggin #3
  de hogy lenne az, mikor mindenki halott, aki az elsőben volt... ez egy teljesen más sztori. csak a nevében folytatás.
 • cateran #2
  Egeszen felelmetes, de tenyleg az...
  "The continued story of ancient Japanese Rōnin warriors set 300 years after 47 Ronin, in a modern-day world where Samurai clans exist in complete secrecy" by Wiki
 • Ender Wiggin #1
  ez mitől második rész?