Szekeres Viktor

Újabb Star Wars-sorozat forgatása kezdődött meg

Forog a Star Wars: Ahsoka.

A jelek szerint már nem csak a filmek, hanem a sorozatok is elkezdik hirdetni azt, a rajongó számára valójában végképp indifferens tényt, hogy elkezdődik egy forgatás. Egyszerűen azért nem tűnik sok tartalommal rendelkező infónak mindez, mert hiába lehet ez alapján megbecsülni, hogy mikor érnek véget a munkálatok (6-9 hónap), az, hogy mikor kerül sor a premierre, csakis a sorozatot sugárzó platformtól függ. Most a Star Wars hivatalos Instagramján jelezték, hogy a hét elején elkezdődött az Ahsoka-széria forgatása.


A Star Wars: Ahsoka főhőse természetesen az animációs sorozatokból megismert karakter lesz, aki a The Mandalorian 2. szezonjában is feltűnt. Arról még mindig nem tudunk, hogy ki a sorozat készítője, csak annyi biztos, hogy Jon Favreau és Davi Filoni executive producerként dolgozni fog ezen is. Az már korábban kiderült, hogy a szereplőgárdában a címszereplő Rosario Dawson mellett ott lesz Mary Elizabeth Winstead, Hayden Christensen, Ivanna Sakhno és Natasha Liu Bordizzo.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Az szerintem mindent elmond valakinek az óvodás lelkületéről, amikor még csak ott tart, hogy valakinek vagy valaminek a nevét direkt rosszul írja, és aztán figyeli, hogy ki nevet rajta. Az ilyen, visszacsatoláson való csüngés elég szánalmas:((
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.05.12. 15:10:58
  • lfjunior #4
    endernek mindegy, csak trollkodhasson, egy szánalmas vesztes
  • opinion #3
    na ne, már láttad az obi van sorozatot? :D
  • Ender Wiggin #2
    ha olyan fos lesz, mint a book of body fat meg az ubi van, akkor tök felesleges...
  • nortu30 #1
    Jöhet.