Szekeres Viktor

Egyszerű, de nagyszerű a Thor 4 plakátja

Az előzetes mellé poszter is dukál.

Nem csak előzetest kapott a Thor: Love & Thunder tegnap, hanem az első, kedvcsináló plakátot is kiadták hozzá. Az itthon Thor: Szerelem és mennydörgés címen moziba kerülő filmet ismét az a Taika Waititi rendezte, aki a harmadik résszel végre komoly sikerfilmet kreált a szuperhős kalandjaiból.

Akik szeretik az olyan filmeket, amiket tele vannak ismerős Marvel-karakterekkel, azokat minden bizonnyal érdekelni fogja ez, hiszen mint az az előzetesből is kiderült nem csak a Thor-rezidens Jaime Alexander (Sif), Jeff Goldblum (Grandmaster) és Taika Waititi (Korg) fog szerepelni Chris Hemsworth és Natalie Portman mellett, hanem a Guardians of the Galaxy-filmekből Chris Pratt (Peter Quill), Karen Gillan (Nebula), Sean Gunn (Kraglin) és Vin Diesel (Groot). Mellettük még Matt Damon, Sam Neill és Luke Hemsworth, valamint Melissa McCarthy és Russell Crowe benne lesz a filmben, valamint a főgonoszt alakító Christian Bale.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • csulok0000 #4
  Taika Waititi-nek nagyon bejön ez a 80-as évekből merítés. Elég megnézni az előző Thor filmet, a zene az élénk színek az mind arra az időre volt jellemző. A plakát meg egy az egyben a 80-as évek béna zs kategóriás filmjeit idézi :D Főleg a kromatikus aberrációval megáldott és vörössel túl telített felhőkkel, az oda nem illő bolygóval és a vidéki suttyó öltözékben tündöklő Thorral. :D
 • Kelta #3
  Elég rendesen telerakták sztárokkal
 • wraithLord #2
  Gondolom, mert növeli a kattintások számát. Persze, ha az író megindokolná, hogy szerinte miért jó vagy miért nem jó, akkor nem csak clickbait lenne (vagy "ha nem tudod, az a te bajod"-faktor). Nekem ha valami gondom lenne ezzel, az annyi, hogy nincs leírva a miért, tehát nem is lényeg, hogy jó vagy nem jó a plakát, hanem az a lényeg hogy van plakát, nézd meg. Viszont így tartalom/mondanivaló szempontjából nincs értelme minősíteni.

  Nekem a JW3 plakáttal nem volt problémám, tök semleges iparosmunka, ami ellátja a feladatát. Ez viszont még tetszik is, tetszik ez a 80-as évek stílus.
 • KoLaMan #1
  Értem. Tehát a Jurassic World 3 új plakátja "elég béna lett", a Thor 4 plakátja pedig "egyszerű, de nagyszerű". Én első ránézésre pont fordítva gondolnám, még szerencse, hogy van ez oldal, ahonnan tájékozódhatok.
  Szarkazmus off.
  Nyilván, ízlések különbözőek, de nem látom be, miért ne lehetne szimplán csak bemutatni a dolgot, szubjektív minősítgetés nélkül.